2013. június 30., vasárnap

Szivárvány hét - #4 Nap ZÖLD ▼

Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném  megköszönni, hogy YOUTUBE-n ilyen hamar megcsináltátok a  100 feliratkozót. A videó elkészült teljes egészében, de ebben  a részben nem beszélek, mert amit felvettem abban nem lehet semmit sem hallani. Természetesen ott is lesznek majd nyereményjátékokHaulsminkelési szokások, és majd minden amire kíváncsiak lesztek. IRATKOZZATOK FEL, és kommentben írjatok pár témát amiről hallani akartok majd!
x
Itt a videó:
Mindenkit arra kérnék, hogy ne haragudjon, ha nem lett olyan jó, mert ez még csak az első videóm. Most csináltam először ilyet. Legközelebb remélem jobban sikerül.
http://www.youtube.com/watch?v=kOdrAAPO35k

Egy egész hétig most csak én leszek itt, mivel most Ágival úgy egyeztünk meg, hogy egy hétig én egy hétig ő ír bejegyzéseket. Erre az vezetett rá minket, hogy elterveztem, hogy tartok egy Szivárvány Hetet a blogon. Ez a hét alatt minden nap a szivárvány egyik színéből mutatok pár alapdarabot, szoknyát, felsőt, ruhát, cipőt, majd egy-két összeállítást, vagy épp egy egy Eleanor darabot.
Negyedik napot a zölddel folytatnám! És mielőtt megmutatnám őket arra lennék kíváncsi kommentben, hogy mi a kedvenc zöld dolgotok. Lehet az rúzs, ékszer, ruhadarab vagy bármi más!!!


Póló - River Island - 5.160 Ft [X]
Körömlakk - Essie - 1.755 Ft [X]
Magasított szárú cipő - Vans - 8.455 Ft [X]
Ruha - Tally Weijl - 7.650 Ft [X]
Rövidnadrág - TopShop - 3.600 Ft [X]
Maxi szoknya - Fashion Union - 10.320 Ft [X]
Szív alakú táska - Awear - 2800 Ft [X]
Tusfürdő - Senorita Margarita - 3.720 Ft [X]
Sapi - TopShop - 3.600 Ft [X]
Kéztörlő - Garnier - 1.125 Ft [X]
Karkötő - Forever21 - 855 Ft [X]
Masni - Etsy - 790 Ft [X]
Haspóló - H&M - 1.705 Ft [X]
Fülbevaló - 1.000 Ft [X]
Szempillaspirál - Rimmel London - 2.405 Ft [X]
Szaggatott felső - Fashion Union - 4.130 Ft [X]
Szegecses rövidnadrág - MinkPink - 4.470 Ft [X]
Cipő - Pier One - 7.225 Ft [X]
Nadrág - Uniglo - 4.485 Ft [X]
Szoknya - River Island - 6.190 Ft [X]

~Szóval próbáltam nagyon sok terméket összeválogatni. Amik most trendek illetve alap darabok. Próbáltam minél különbözőbb boltokból és oldalakról mutatni nektek termékeket, egy kis inspirációs okból. Ha a kedvenc színed a zöld, vagy a kedvenceid közé tartozik akkor megfelelő a következő szett neked. Megtudhatod, hogy milyen színekkel érdemes a zöldet kombinálni, és mivel néz ki jól.
Nekem ebben az évben az egyik kedvenc színem a pink és a lila mellett a menta zöld.Beszereztem egy körömlakkot és azóta már rengetegszer azzal festem a körmöm. Nem lehet megunni!!!!!!!
És akkor most jöjjön a két szett:
1.Szett:
Pulcsi - TopShop - 5.190 Ft [X]
Nadrág - My Mum Made It - 11.270 Ft [X]
Táska - Moddeals - 3.945 Ft [X]
Nyaklánc - Kl Collection - 8.115 Ft [X]
Cipő - 65 $ [X]

2.Szett:
Gyűrűk - NewLook - 1.370 Ft [X]
Felső - Chiara Fashion - 1.400 Ft [X]
Nadrág - Mango - 13.525 Ft [X]
Cipő - Forever21 - 5.140 Ft [X]
Táska - Asos - 5.500 Ft [X]

Eleanor és a zöld:
Eleanor ezt a keki zöld színű gombos felsőt még tavaly viselte, mikor megjelent a fiúk egyik koncertjén és a városban kávézott barátjával és sétálgatott.
A felsőt a TopShop-ban szerezte be ami olyan hatást kelt, mintha Ő maga tépte volna le az ujjait. Gallér is díszíti és a fehér gombok és a két zseb teszi még édesebbé ezt a darabot.
A fekete feszülős nadrágját a Zara-ban vásárolta. Ezt egy teljesen random boltban is beszerezhetitek, negyed ennyiért.
A link of london karkötőét rendszerint a mai napig minden egyes nap magán hordja, ez ilyen szerelem vagy barátság karkötő általában. És ha megfigyelitek néha kettő is van rajta, gondolom egyik Louis-val közös, a másik pedig baráti lehet. Harrynek és Niallnek illetve a banda többi tagjának is van egy-egy.
A fekete saruját is a Zara-ban szerezte be, de ezt is bárhol megtaláljátok. Illetve amit megszokhattunk tőle az a fekete RayBan.
Felső - TopShop - 14.425 Ft
Nadrág - Zara - 8.095 Ft
Karkötő - Links Of London - 51.595 Ft
Napszemüveg - RayBan 43.955 Ft
Saru -Zara - 9.000 Ft

Remélem tetszett ez a ZÖLD nap, holnap KÉK napot tartunk!! És akkor kommentbe ne felejtsétek el leírni, hogy melyik a kedvenc ZÖLD dolgotok! Lehet bármi, de tényleg! És persze, hogy melyik dolog tetszett illetve melyik szett!!!
*
Most kommentben arra lennék kíváncsi, hogy milyen témában szeretnétek olvasni, vagy miről szeretnétek a videóban hallani. Illetve melyik szett  nyerte el a tetszéseteket!
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben!
Iratkozzatok fel a YOUTUBE csatornámra ahol több videót is láthattok majd.!!!!
Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN! 
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.

Xxxx Patti

1 megjegyzés:

  1. Nagyooon jo a resz, foleg, mert a kedvenc szinem e zold, de nem szeretem magamon :( ugy erzem nem megy a borszinemhez :(

    VálaszTörlés