2013. június 6., csütörtök

lányos-rocker-hipster

Sziasztok divat őrültek!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném megköszönni nektek, hogy ennyire kitartóak vagytok! Köszönjük a sok-sok olvasót a látogatókat és legjobban a rengeteg kommentet. Továbbra is tartsátok meg ezt a szokást, hisz mi így tudjuk meg hogy tetszik-e amit csinálunk, és itt tudjuk felmérni miről is szeretnétek olvasni. Mivel ennyire sokan vagytok, és remélem egyre jobban nő a számotok ki szeretnénk terjeszteni ezt a dolgot több felé is. A Blog már elérhető FACEBOOK -on is, hamarosan pedig Twitter és Instagrammon is követhettek minket! Viszont addig minden egyes olvasót arra buzdítanék, hogy nyomjon egy lájkot az oldalra, így mindig időben értesülhettek a frissekről, és persze a divatról!!!
~

Ma én három szettel készültem nektek. Mivel sokan kértétek, hogy legyen mondjuk egy kis rock-os egy kis hipster és lányos szett is, ezért ma hoztam mind a háromból egy-egy összeállítást. 
Vágjunk bele!
1.
Megmondom őszintén, hogy nekem a három szettből ez tetszik a legjobban. 
Ez a szett nagyon lányos, nőies és szép. Az élénk blúz nagyon jól mutat nyáron egy lebarnult bőrön ezzel a fehérrel együtt. Ha szeretsz nőiesen öltözködni, vagy csak van kedved néha csinosabban öltözni akkor ez a legmegfelelőbb választás számodra.
A táskát mindig a cipődhöz igazítsd, itt is fekete táska illik a szetthez legjobban, mivel a cipő is az.
A kiegészítők lehetnek fekete, arany vagy még talán ezüst. 
Tökéletes egy randira, ha le akarod nyűgözni a fiút. Egy fagyizásra, egy sétára a városban, egy kisebb vásárlásra, illetve ha lapos talpút veszel fel akkor egy hosszabbra is. A platform miatt a cipő nagyon kényelmes, hisz így nem akkora a sarka. 
Ahol be tudod őket szerezni:
Pink galléros ing - Aeropostale - 1.115 Ft [X]
Fehér skinny farmer - H&M - 3.405 Ft [X]
Fekete magassarkú - H&M - 10.215 Ft [X]
Fekete táska - H&M - 5.105 Ft [X]
Parfüm - Guess - 10.205 Ft [X]
Körömlakk -  TopShop - 1.705 Ft [X
Karkötők - H&M - 1.700 Ft [X]
Gyűrűk - H&M - 1.360 Ft [X
Napszemüveg - H&M - 2.040 Ft [X]
Karika fülbevaló - H&M - 2.040 Ft [X]
Telefontok - Victora Secret's PINK - 2.225 Ft [X]

2.
Igazából hozzám ez a stílus is nagyon közel áll. Hisz a kedvenc zenéim közé tartozik a Rock is. Fesztiválra vagy koncertre én is így szoktam felöltözni.
A pólón látható minta most felkapott, és minden termékre nyomatják rá. Attól még, hogy szereted a rock zenét, szeretsz vadulni és szereted az ütős számokat még lehetsz közben trendi. 
Ha esetleg még ezt a szettet is felszeretnéd dobni akkor egy fekete szakadt nadrágot tudok még elképzelni hozzá. Egy ilyen szettből nem hiányozhat a szegecs sem, ez megtalálható a fülhallgatón, ami nagyon egyedi. Választottam kiegészítőnek pár gyűrűt és egy tűzpiros fejkendőt. És emellé egy piros körömlakk dukál. 
A converse a rockerek jó barátja. Strapa bíró, rengeteg koncertet vagy akár több fesztivált is túl tudnak élni. Tapasztalat. 
Ahol be tudod őket szerezni:
Fekete mintás felső - label lab - 6.130 Ft [X]
Farmer - Only - 5.530 Ft [X]
Converse - 11.135 Ft [X]
Gyűrűk - Asos/Pixie Lott - 6.130 [X]
Fejkendő - Tasha - 4.455 Ft [X]
Napszemüveg - Forever21 - 1.290 Ft [X]
Körömlakk - OPI - 3.920 Ft [X]
Fülhallgató - Forever21 - 1.515 Ft [X]

3.
Ez az utolsó szett a hipster stílust képviseli. Biztos vagyok benne, hogy már hallottatok róla. Ha máshol nem akkor a blogon már olvashattatok erről, hisz nemrég volt pont egy bejegyzés erről.
Igazából ez is közel áll a szívemhez, nagyon tetszenek ezek a magasított derekú nadrágok és ezek a haspólók. Ezen a nyáron ezekkel nem lősz félre az egyszer tuti. 
Eltudom képzelni ezt a szettet egy nyári laza napra. Egy biciklitúrára a haverokkal, egy fagyira, egy találkozóra  a parkban, egy kutyasétáltatásnál, vagy akár egy fesztiválon is.
Ahol be tudod őket szerezni:
Fehér haspóló - H&M - 1.700 Ft [X]
Rövidnadrág - Etsy - 7.795 Ft [X]
Fehér cipő - H&M - 5.105 Ft [X]
Masni - American Apparel - 5.040 Ft [X]
Karkötő - Forever21 - 1.070 Ft [X]
Gyűrűk - Forever21 - 625 Ft [X]

Remélem tetszett ez a kis bejegyzés!
Ne feledjétek leírni kommentben hogy nektek melyik outfit tetszett a legjobban!
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlem, ITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. Lesz hamarosan egy meglepetés!!! 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.
puszi Patti & Ági Xx



6 megjegyzés:

  1. a 2. és a 3. nyerte el a tettszésem :)

    VálaszTörlés
  2. Őszintén hozzám mind a három szett közel áll, mindet imádom és szívesen viselném :)*-*

    VálaszTörlés
  3. hozzám mind a három stílus igencsak közel áll...ha választanom kéne a 3. lenne :))

    VálaszTörlés
  4. Mindegyik nagyon tetszett, de leginkább az 1. nyerte el a tetszésem. :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem a rocker cucc tetszett a legjobban, az áll hozzám legközelebb. :) Általában olyan zenét hallgatok (vagy metalt) és nagyon jól kifejezik ezek a ruhák a stílust. Megyek is megvenni. :33

    VálaszTörlés
  6. Nekem az 1,2-es a nyerő ez egyest lehet be is újítom;)
    Kösziii ezért a remek blogért
    xxxClaire
    Łove Yaa and Hipsta please

    VálaszTörlés