2013. június 3., hétfő

Eleanor és az Overál

Sziasztok!

Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném megköszönni nektek, hogy ennyire kitartóak vagytok! Köszönjük a sok-sok olvasót a látogatókat és legjobban a rengeteg kommentet. Továbbra is tartsátok meg ezt a szokást, hisz mi így tudjuk meg hogy tetszik-e amit csinálunk, és itt tudjuk felmérni miről is szeretnétek olvasni. Mivel ennyire sokan vagytok, és remélem egyre jobban nő a számotok ki szeretnénk terjeszteni ezt a dolgot több felé is. A Blog már elérhető FACEBOOK -on is, hamarosan pedig Twitter és Instagrammon is követhettek minket! Viszont addig minden egyes olvasót arra buzdítanék, hogy nyomjon egy lájkot az oldalra, így mindig időben értesülhettek a frissekről, és persze a divatról!!!


~
Mai témánk az overál lesz. Amint láthattátok Eleanor is nagyon sokszor mutatkozik ebben a ruhadarabban. Már tavaly nyáron elkezdett terjedni ez a ruhadarab, csak akkor lenge és inkább selyem illetve pamut darabokat dobtak piacra. Mai évben divatba jött ez a gyerekkorunk kedvence az úgy nevezett kantáros nadrág vagyis az overál. Illetve manapság már nem csak nadrágban, de szoknyában is megtalálhatjuk. Ez a fazon is rövidebb és hosszabb fazonban is létezik. Nagyon széles a választék. Rengeteg szín és minta van ami közül választhatunk. Bátran javaslom, hogy szerezzetek be egy ilyet, mert most nagyon trendi.
Vegyük sorra az itt bemutatott darabokat. Ezek közül mind a TopShop-ban található meg, de persze olcsóbb árkategóriában is beszerezhetőek.
Világos hosszú overál: TopShop - 25.045 Ft
Sötét szoknya: TopShop - 17.305 Ft
Virágmintás rövid overál: TopShop - 15.935 Ft
Világos rövid overál: TopShop - 17.305 Ft
Világos szoknya: TopShop - 17.305 Ft
Fehér rövid overál: TopShop - 17.305 Ft
Természetesen nem kell ilyen drágán megvenni ezeket, ha megtetszettek, hisz olcsóbban is be lehet szerezni őket! Például itt: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 




Ahogy Eleanor hordja:
1.
Ez az overál a Zara-ból van, de sajnos ezt online már nem lehet rendelni csak hasonlót.
Szandál: TopShop - 2000 Ft
Napszemüveg: Ray-Ban - 200$
Táska: Zara










2.
 Ez az összeállítást a TopShop divatbemutatón viselte.
Szürke overál: TopShop - 29.595 Ft /interneten már nem rendelhető/
Fekete haspóló: TopShop - 11.750 Ft
Táska: TopShop - 97.200 Ft
Cipő: TopShop - 25.000 Ft /ez sem rendelhető már interneten/








3.
Ezt az összeállítást akkor viselte mikor Louis-sal a YorkShire tea vonaton utaztak.

Overál: TopShop - 19.800 Ft
Blúz: T by Alexander Wang - 66.164 Ft










Remélem tetszett ez a kis beszámoló!
Ne feledjétek leírni kommentben hogy nektek melyik szett tetszett a legjobban!
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlem ITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. Lesz hamarosan egy meglepetés!!! 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.
puszi Patti & Ági Xx

3 megjegyzés:

  1. Nekem már van egy és imádom. New Yorkerből szereztem be és rövidnadrágos :)

    VálaszTörlés
  2. 2 rövidnadrágos és egy szoknyás nekem is van, nagyon szeretem mindegyiket..már csak a jó idő kell hozzá! :D

    VálaszTörlés
  3. A jövő héten nagy bevásárlást fogunk tartani és az egyik darab, amit beszerzek majd tuti h egy overál lesz...imádom ezt a darabot:$*-*

    VálaszTörlés