2013. június 7., péntek

Kiegészítők.

Sziasztok!

Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném megköszönni nektek, hogy ennyire kitartóak vagytok! Köszönjük a sok-sok olvasót a látogatókat és legjobban a rengeteg kommentet. Továbbra is tartsátok meg ezt a szokást, hisz mi így tudjuk meg hogy tetszik-e amit csinálunk, és itt tudjuk felmérni miről is szeretnétek olvasni. Mivel ennyire sokan vagytok, és remélem egyre jobban nő a számotok ki szeretnénk terjeszteni ezt a dolgot több felé is. A Blog már elérhető FACEBOOK -on is, hamarosan pedig Twitter és Instagrammon is követhettek minket! Viszont addig minden egyes olvasót arra buzdítanék, hogy nyomjon egy lájkot az oldalra, így mindig időben értesülhettek a frissekről, és persze a divatról!!!

Mivel páran kérték, hogy legyen szó a hajba tűzhető díszekről és a kiegészítőkről, így ma arra jutottam, hogy bemutatok pár mostanában felkapott hajpántot, masnit és miegymást. Illetve a táskabolondoknak /aki személy szerint és is vagyok/ is kedveznék, mivel hoztam pár strandtáskát, ha már egyszer közeleg a nyár.
Először a hajdíszeket vennénk sorra.
Mostanában nagyon divatba jött az úgymond virág füzér. Szerintem már ti is találkoztatok vele. Ez megtalálható hajpánt és gumis változatban is. Ki amelyiket szereti.
Sokszor találkozok olyan képekkel amiken egy-egy kendő van a lányok fejére kötve és ezzel van eltűrve a hajuk. Na én ezt nem tudom miért, de nem tudom megcsinálni, így a hozzám hasonlóknak találták ki a gumis változatot. Csak áthúzod a fejeden majd hátratolod a hajaddal együtt és már kész is van.
Természetesen vehetünk olyan darabot is ami csak egy sima fém hajpántból áll, de manapság ezek is szegecsekkel és hozzá hasonló dolgokkal vannak ellátva.  Régebben is jelen voltak azok a hajgumik amikre ilyen vas vagy műanyag rész volt elhelyezve amivel elrejthettük a hajguminkat, és úgy tünk mintha csak egy vas alakú kör tartaná a hajad. Na ezek ismét visszatértek.
A kalapról már volt szó, ezzel nem fogsz most sem mellé.

Ahol megveheted őket:
1. Virágos hajpánt - 4.310 Ft
2. Két masni - Forever21 - 410 Ft
3. Piros pöttyös hajba való - 400 Ft
4. Fekete hajkendő - Tasha Wire - 4.802 Ft
5. Cicás hajpánt - Rhinestone - 910 Ft
6.  Szegecses hajpánt - Talullah - 5.550 Ft
7. Kék pöttyös hajkendő - Target - 1.135 Ft
8. Láncos fejpánt - Humble - 4.090 Ft
9. Masnis csatok - Forever21 - 865 Ft
10. Virágos fejkendő - NewLook - 1.385 Ft
11. Fekete kalap - Barbour - 9.710 Ft
12. Színes hajgumik -  Forever21 - 225 Ft
13. Szalmakalap - Dickins&Jones - 5.285 Ft
14. Pöttyös masni - Polka Dot - 680 Ft
15. Virágos fejpánt - Take Me to the Trellis - 9.080 Ft
16. Virágos fejpánt - 1.705 Ft
hajgumi fémmel -H&M - 1.035 Ft [x]
Természetesen ezeket harmad ennyiért is megvásárolhatjátok például itt: 
~ szegecses hajpánt [x]
~ pöttyös hajkendő [x]
~ bajszos csat [x
~ szegecses masni [x]
~ színes hajgumik [x]
~ kontygumi [x]
a képen a lányok hajából a kiegészítőket is meg lehet rendelni.
Virágos füzér: - 1.360 Ft [X]
Kék masni - 4.085 Ft [X]
Ennyi volt a hajkiegészítőkről. Ha szeretnétek valamit kég kérni, kérdezni róla akkor kommentbe várom a kérdéseket/ kéréseket!!

1. bohém rózsaszín - Forever21 - 2.905 Ft [X]
2. bohém narancs - Forever21 [X] - 2.905 Ft
3. szájlenyomatos - Forever21 [X] - 865 Ft
4. kék-fehér csíkos - Debenhams [X] - 6.105 Ft
5. kék nyomott mintás - Jack Wills [X] - 8.970 Ft 
6. ' I'd rather be at the beach' - Alphabet [X] - 2.950 Ft
7. 'Take me to The Beach' - WildFox [X] - 3.405 Ft
8. Ezüst flitteres - River Island [X] - 8.670 Ft

Egy kicsit a strandtáskákról. 
Mint már említettem egy régebbi bejegyzésben is, hogy akkor választasz legjobban ha olyan táskát veszel ami a te igényeidnek megfelel. Tehát minden belefér és nem kell még külön kisebb nagyobb pakkokat cipelned a partra. Inkább vegyél egy két ezerrel drágábbat, de legyen az strapabíró. Viszont ha nem szoktál magaddal cipelni sok cuccot, csak egy törölközőt és egy naptejet akkor elég egy kisebb is. Erre a példa a 6-os és 7-es darab. 
Ha szeretsz pakolászni akkor az 1-es 2-es 4-es és a 8-as darab a legmegfelelőbb számodra.
Viszont ha nincs annyira sok cuccod, de azért viszel magaddal mondjuk két törölközőt akkor a te helyedben az 5-ös vagy a 3-as darabhoz hasonló táskát szereznék be.

Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben! 
Ne feledjétek leírni kommentben hogy nektek melyik számú fejdísz és melyik strandtáska tetszett!!! Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN!
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. Lesz hamarosan egy meglepetés!!! 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.
puszi Patti & Ági Xx




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése