2013. június 9., vasárnap

Egyszerű de nagyszerű!

Sziasztok!

Először is szeretném közölni veletek a jó hírt (kinek jó, kinek nem) nem hagyom itt a blogot. Elég nagy butaság lenne, egyetlen ócska beszólásért feladni az álmaimat. Mostanában nem igen írtam bejegyzést, ezért egy kicsit bűntudatom is van. De igyekszem bepotólni az elmaradást. Lassan közeleg a nyár, és nem tudom,hogy a nyári munka mellett mennyire lesz időm a bejegyzésekre, de azt megigérhetem,hogy a nyáron sem maradtok divat tippek nélkül!
Noss, úgy gondoltam, hogy ma rácáfolok az engem ért kritikára. Megmutatom,hogy nem kell feltétlenül mindenből a legújabb, ahhoz, hogy trendik legyünk! Hoztam nektek három, alap darabokból álló összeállítást. Árat azért nem fogok írni, mert a képen láható ruhák ára kissé nevetséges. Kezdjünk is bele...



Mivel az időjárásjelentésekben az áll, hogy 'idén el marad a nyár'  mindegyik szettben a hosszú nadrág dominál. Az első összeállítás nagyon egyszerű mégis abszolút trendi! Egy sima fekete nadrág, egy poló és egy farmer mellény kell hozzá. A mellényt ti is könnyen elkészíthetitek,egy rossz, akár szakadt farmerkabátból.Ami a legjobb, hogy ezt bármilyen szinű és mintájú polót kombinálhattok vele. Táskának választhattok sportos, vagy kissé nőiesebb darabot is. A cipővel sem kell vacilálni, szerintem egy hasonló tornacipő mindenki szekrényében megtalálható!


A második szett is hasonlít a fentire. Egy egyszerű poló, egy fekete csőszárú nadrág, és egy barna bőrkabát. Ennyi kell, és már indulhattok a suliba! Egyszerű, nem túl kirívó, de divatos! Cipőnek választhatjátok a képen látható fekete tornacipőt, de ha egy kis vidámságot vagy épp rock-ot szeretnétek a hétköznapokba vinni, bártan vegyetek fel egy színes tornacipőt, vagy egy szegecses bakancsot!
A harmadik, egyben utolsó szett a kedvencem. Magam is sokat kombinálom a piros nadrágomat, egy farmeringel. Remek a hétköznapokra. Abszolút trendi, és vagány! Választhattok hozzá egy 'csöves' sapkát, vagy akár kalapot is. Egy egyszerű szatyor szabású táskával, és egy tornacipővel remek hatást érhettek el. Sminkben is bátran játszhattok a piros színnel. Fessétek pirosra a körmeiteket, vagy használjatok ilyen árnyalatú rúzst! Egyszerű, és Trendi!


Mára ennyi lett volna! Holnap ismét új bejegyzés! Addig is kövessetek minket Twitteren és Facebookon! Valamint kérdezzetek sokat ask.fm-en!
Patti&Ági


3 megjegyzés: