2013. július 1., hétfő

Szivárvány hét - #5 Nap KÉK ▼

Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném  megköszönni, hogy YOUTUBE-n ilyen hamar megcsináltátok a  100 feliratkozót. A videó elkészült teljes egészében, de ebben  a részben nem beszélek, mert amit felvettem abban nem lehet semmit sem hallani. Természetesen ott is lesznek majd nyereményjátékokHaulsminkelési szokások, és majd minden amire kíváncsiak lesztek. IRATKOZZATOK FEL, és kommentben írjatok pár témát amiről hallani akartok majd!
x
Itt a videó:
Mindenkit arra kérnék, hogy ne haragudjon, ha nem lett olyan jó, mert ez még csak az első videóm. Most csináltam először ilyet. Legközelebb remélem jobban sikerül.
http://www.youtube.com/watch?v=kOdrAAPO35k

Egy egész hétig most csak én leszek itt, mivel most Ágival úgy egyeztünk meg, hogy egy hétig én egy hétig ő ír bejegyzéseket. Erre az vezetett rá minket, hogy elterveztem, hogy tartok egy Szivárvány Hetet a blogon. Ez a hét alatt minden nap a szivárvány egyik színéből mutatok pár alapdarabot, szoknyát, felsőt, ruhát, cipőt, majd egy-két összeállítást, vagy épp egy egy Eleanor darabot.
Ötödik napot a kékkel folytatnám! És mielőtt megmutatnám őket arra lennék kíváncsi kommentben, hogy mi a kedvenc kék dolgotok. Lehet az rúzs, ékszer, ruhadarab vagy bármi más!!!



Felső - Nelly - 8.925 Ft [X]
Szandál - Aeorosportal - 3.605 Ft [X]
Táska - Jack Wills - 8.905 Ft [X]
Szempilla göndörítő - Sephora - 3.830 Ft [X]
Sál - Forever21 - 1.565 Ft [X]
Ruha - Dorothy Perkins - 4.960 Ft [X]
Szemfesték - Forever21 - 855 Ft [X]
Nadrág - Forever21 - 2.400 Ft [X]
Fejpánt - Dorothy Perkins - 3.380 Ft [X]
Karkötő - Nico NY - 4.285 Ft [X]
Masni - Etsy - 1.745 Ft [X]
Karkötő - Hot Topic - 1.580 Ft [X]
Cipő - Keds - 9.015 Ft [X]
Csizma - The Hut - 3.435 Ft [X]
Szemceruza - Urban Decay - [X]
Blézer - Awear - 8.600 Ft [X]
Körömlakk - butter LONDON - 3.380 Ft [X]
Sminktáska - Jack Wills - 2.140 Ft [X]
Pulcsi - Hollister - 5.635 Ft [X]

~Szóval próbáltam nagyon sok terméket összeválogatni. Amik most trendek illetve alap darabok. Próbáltam minél különbözőbb boltokból és oldalakról mutatni nektek termékeket, egy kis inspirációs okból. Ha a kedvenc színed a kék, vagy a kedvenceid közé tartozik akkor megfelelő a következő szett neked. Megtudhatod, hogy milyen színekkel érdemes a kékkel kombinálni, és mivel néz ki jól.

És akkor most jöjjön a két szett:
1.szett:
Felső - Fashion Union - 2.410 Ft [X]
Nadrág - TopShop - 9.015 Ft [X]
2.szett:
Felső - New Look - 3.435 Ft [X]
Szoknya - WareHouse - 6.880 Ft [X]

Cipő - H&M - 6.875 Ft [X]
Táska - Forever21 - 7.620 Ft [X]
~Szóval amint láthatjátok ezt a két szettet ugyanazzal a táskával és cipővel oldottam meg, hisz mind két szetthez nagyon illenek. Könnyen spórolhattok ezzel. Így ha vásárolni mentek és egy egész szettet vesztek akkor gondolhattok erre is. Ötletes és pénztárcabarát. 

Eleanor és a kék:
Szóval én nem igazán emlékszek olyan szettre amiben Eleanor kimondottan kéket viselt volna. Maximum farmerkéket mint nadrág vagy ing, így hoztam nektek egy kantáros nadrággal kombinált szettet, amit Ő nem is olyan régen a barátnője Lani /Alana/ bulijára vett fel.
A felsőt az American Apparelből szerezte be amit ügyesen feltűrt az ujjánál így még cukibb lett a szett. A kantáros nadrágját honnan máshonnan választhatta volna, mint a TopShop-ból. Ezeke a topshop darabok nagyon nagyon jól néznek ki, de emellett nem a legolcsóbbak, gondolom erre már rájöttetek magatok is. Ezt a piros csíkos zoknit is az American Apparelből szerezhetitek be, ha ugyan olyat szeretnétek mint ő, de ezt fele ennyiért is megtalálhatjátok más boltokban. A fehér conversét az egyik converse boltban ti is megvehetitek, illetve ilyen hajgumit is bármelyik drogériában.
Felső - American Apparel - 20 $
Nadrág - TopShop - 76 $
Zokni - American Apparel - 10 $
Cipő - Converse - 74 $
Hajgumi - American Apparel - 6 $

Hát ennyi voltam mára!!!! Remélem megszeretitek/ megszerettétek a kéket is!!
Remélem tetszett ez a KÉK nap, holnap IBOLYA napot tartunk!! És akkor kommentbe ne felejtsétek el leírni, hogy melyik a kedvenc KÉK dolgotok! Lehet bármi, de tényleg! És persze, hogy melyik dolog tetszett illetve melyik szett!!!
*
Most kommentben arra lennék kíváncsi, hogy milyen témában szeretnétek olvasni, vagy miről szeretnétek a videóban hallani. Illetve melyik szett  nyerte el a tetszéseteket!
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben!
Iratkozzatok fel a YOUTUBE csatornámra ahol több videót is láthattok majd.!!!!
Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN! 
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.

Xxxx Patti

1 megjegyzés:

  1. Mindkét szett tetszik. Kedvenc kék színű ruhadarabjaim: egy kék pulóver aminek a mell részénél van pár fehér csík és egy kék superman-es póló és van egy kedvenc sportcipőm aminek az alapja fekete de az oldalán van két vastagabb kék csík.

    VálaszTörlés