2013. június 12., szerda

Esőben is légy trendi!

Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném megköszönni nektek, hogy ennyire kitartóak vagytok! Köszönjük a sok-sok olvasót a látogatókat és legjobban a rengeteg kommentet. Továbbra is tartsátok meg ezt a szokást, hisz mi így tudjuk meg hogy tetszik-e amit csinálunk, és itt tudjuk felmérni miről is szeretnétek olvasni. Mivel ennyire sokan vagytok, és remélem egyre jobban nő a számotok ki szeretnénk terjeszteni ezt a dolgot több felé is. A Blog már elérhető FACEBOOK -on   Twitter-en és hamarosan  Instagram-on is követhettek minket! Viszont addig minden egyes olvasót arra buzdítanék, hogy nyomjon egy lájkot az oldalra, így mindig időben értesülhettek a frissekről, és persze a divatról!!!

Úgy gondoltam erre a változatos időjárásra tekintettel megmutatom ma nektek, hogy hogyan lehettek esőben is divatosak. Ha épp csak megered az eső, vagy már az egész nap borongós, mégis mit vegyetek fel. 
Először mutatok pár nagyon trendi esőköpenyt és gumicsizmát, majd egy két szettet is, hogy mégis hogyan hordhatjátok ezeket. Vágjunk bele!

Ha nem szerettek magatokkal cipelni esernyőt, és szeretnétek az esős napot szárazon átvészelni akkor neked találták ki az esőköpenyt. Manapság ez is rengeteg formában elérhető. Ezek a darabok viszont nem csak esőben és rossz időben viselhetőek. Bátran fel lehet venni ha csak a szél fúj ősszel vagy tavasszal. 
Ahol beszerezhetitek őket:
1. Rózsaszín zebrás - NewLook - 7.015 Ft [X]
2. Keki - NewLook - 6.315 Ft [X]
3. Terepmintás - NewLook - 7.015 Ft [X]
4. Szívecskés - Navy - 5.965 Ft [X]
5. Lila zebrás - NewLook - 7.015 Ft [X]
6. Virágos - Target - 6.790 Ft [X]
még pár változat: 1  2  3  4  5  6 

Manapság már rengeteg fazonban és mintával gyártanak gumicsizmákat, ami egy esős napon teljesen trendi viselet. Megtalálod belebújós, kötős, vagy akár tépőzáras kiszerelésben is. Kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet, választhatsz, hogy hosszút vagy rövid szárút szeretnél.
Ahol beszerezhetitek őket:
1. Fekete-fehér kutyás - NewLook - 8.770 Ft [X]
2. Fekete-fehér - Sloggers - 6.570 Ft [X]
3. Pink-kék - Havaianas - 7.015 Ft [X]
4. Fekete csillogós - Capelli New York - 6.765 Ft [X]
5. Rózsaszín ágas - Realtree - 3.385 Ft [X]
6. Párducmintás - nincs link :S
7. Fekete, brit mintás zokni a bakancsba - Hunter - 9.030 Ft [X]
8. Színes kockás - Target - 6.770 Ft [X]
9. Fekete - Dirty Laundry - 11.280 Ft [X]
10. átlátszó fűzős - Urban Outfitters - 8.805 Ft [X]

És akkor végül mára hoztam még két szettet amiben megmutatom mit hordhattok mikor esik az eső!
1.szett:
Ha szeretsz sportosan és kényelmesen öltözködni akkor neked ez a legmegfelelőbb választás esős időben. Ha szereted a letisztult egyszerű darabokat akkor választhatod ezt a szettet. Ha reggel sietned kell a buszra vagy a vonatra akkor ezzel nem lősz félre. Kényelmes viselet mikor zuhog az eső, de amikor eláll is teljesen jól érezheted magad benne.
Ahol beszerezheted őket:
Fehér felső: TopShop - 7.225 Ft [X]
Bőr dzseki: H&M - 10.525 Ft [X]
Farmer: TopShop - 8.580 Ft [X]
Sapka: TopShop - 4.515 Ft [X]
Táska: Mango - 11.290 Ft [X]
Szegecses csizma: Däv Ashley - 12.635 Ft [X]
Karkötő: Forever21 - 1.085 Ft [X]
Nyaklánc: Forever21 - 860 Ft [X]
Körömlakk: TopShop - 2.710 Ft [X]
Esernyő: River Island - 3.510 Ft [X]

2.szett:
Ha szereted a lányos ruhákat és a szoknyákat akkor esőben sem kell ezt leváltanod egy pulcsira meg egy farmerra. Bátran veheted fel ilyenkor is, de ügyelj arra, hogy ha esetleg megáznál akkor legyen nálad váltó ruha. Ha kicsit hideg van nincs is jobb egy meleg bolyhos pulcsinál.
Ahol beszerezheted őket:
Fekete pulcsi: Topshop - 3.380 Ft [X]
Fehér csipkés szoknya: TopShop - 11.290 Ft [X]
Fekete béléses csizma: Target - 7.900 Ft [X]
Fekete hátizsák: Victoria Secret's PINK - 10.050 Ft [X]
Csillogós rózsaszín zokni: TopShop - 1.355 Ft [X]
Szegecses karkötő: Forever21 - 1.985 Ft [X]
Gyűrű: Forever21 - 860 Ft [X]
Esernyő: - 4.215 Ft [X]
Iphone tok: - [X]

Ne felejtsétek el leírni kommentben TI mit hordtok esőben és melyik szett csizma kabát tetszett a legjobban!!! További szép napot!
Ha bármi egyéb kérdésetek lenne ezzel a témával kapcsolatban, akkor írjatok kommentet, facebookon üzenetet, vagy esetleg twitteren tweeteljetek nekünk. Köszönjük, hogy ennyien olvassátok a blogot. A meglepetés hamarosan érkezik.
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben! 
Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN! 
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.
puszi Patti & Ági Xx













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése