2013. június 13., csütörtök

Summer Festival ☀

Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném megköszönni nektek, hogy ennyire kitartóak vagytok! Köszönjük a sok-sok olvasót a látogatókat és legjobban a rengeteg kommentet. Továbbra is tartsátok meg ezt a szokást, hisz mi így tudjuk meg hogy tetszik-e amit csinálunk, és itt tudjuk felmérni miről is szeretnétek olvasni. Mivel ennyire sokan vagytok, és remélem egyre jobban nő a számotok ki szeretnénk terjeszteni ezt a dolgot több felé is. A Blog már elérhető FACEBOOK -on   Twitter-en és hamarosan  Instagram-on is követhettek minket! Viszont addig minden egyes olvasót arra buzdítanék, hogy nyomjon egy lájkot az oldalra, így mindig időben értesülhettek a frissekről, és persze a divatról!!!

Itt van a nyár lányok!!! Süt nap irány a strand vagy egy fesztivál? Rengeteg fesztivál illetve koncert közül választhattok a nyáron, és hogy oda hogyan is érdemes felöltözni? Hát erről olvashattok most egy picit!!! C'mon.

Ahol beszerezhetitek őket:
Virágos ruha - Influence - 3.840 Ft [X]
Fekete converse - Converse - 11.160 Ft [X]
Napszemüveg - H&M - 2.095 Ft [X]
Masni - Claire's - 1.335 Ft [X]
Gyűrű - 1.450 Ft [X]
Ez a szett főleg azoknak kedvez akik szeretik a ruhákat. Természetesen egy fesztiválra vagy egy koncertre is felveheted, csak meg kell találni a megfelelő darabot. Ebben kényelmesen tombolhatsz a tömeg közepén. Viszont ide ne válassz túl szexi vagy rövidet mivel akkor folyton azzal leszel elfoglalva, hogy mid látszik ki. Ehhez a ruhához felvehetsz egy converst de egy sarut is. Viszont ha elkezdődik a koncert és nem a tömeg szélén akarsz áldogálni nehogy szandálban menj be oda.. mert nem marad lában. És szerintem azt senki sem akarja?! Ezzel a fekete masnival és a gyűrűvel pedig még egyedibb és trendibb lehetsz. 
Ha vége a fesztiválnak utána sem kell a szekrényed aljára tenned, hisz bármelyik nyári napon magadra kaphatod!

Ahol beszerezhetitek őket:
Fekete top - NewLook - 4.540 Ft [X]
Pink rövidnadrág - 3.490 Ft [X]
Fekete szegecses táska - H&M - 3.490 Ft [X
Fekete converse - Converse - 11.160 Ft [X
Párducos fülbevaló - NewLook - 1.745 Ft [X]
A második szett személyes kedvencem. Aki kicsit bevállalósabb és szereti a színeket az választhatja ezt a szettet. A haspóló és a magasított derekú nadrág is egyaránt trend most, így ezzel te leszel a legjobban öltözött a koncerten. E mellett nagyon kényelmes is. Persze ezt is a koncert után akár a strandra is felveheted egy saruval. Remek választás.

Ahol beszerezhetitek őket:
fekete szoknya - H&M - 4.540 Ft [X]
fehér top - H&M - 5.240 Ft [X]
napszemüveg - 2.680 Ft [X]
fekete vans - vans - 7.030 Ft [X]
karkötő - Nyla Woven - 7.685 Ft [X]
fejdísz - LULU - 9.785 Ft [X]
És végül a harmadik szett egy kicsit klasszikus, lányos szett. Ha nem szeretnél pont a tömeg közepén ugrabugrálni, hanem megfelel a széle is akkor ebben a szettben útnak is indulhatsz. Vagy akár napközben míg nincsenek koncertek a fesztivál területén mászkálhatsz így, elmehetsz a városba vagy ebédelni.

Ne felejtsétek el leírni kommentben, hogy  melyik szett tetszett a legjobban!!! További szép napot!
Ha bármi egyéb kérdésetek lenne ezzel a témával kapcsolatban, akkor írjatok kommentet, facebookon üzenetet, vagy esetleg twitteren tweeteljetek nekünk. Köszönjük, hogy ennyien olvassátok a blogot. A meglepetés hamarosan érkezik.
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben! 
Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN! 
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.
puszi Patti & Ági Xx



3 megjegyzés:

  1. Sziasztok:)
    Nekem a legjobban az1-es szett tetszett:)
    Livi.xx

    VálaszTörlés
  2. Iszonyatosan jó mind a három szett, de nekem mégis az utolsó kettő tetszett a legjobban ;)*-*

    VálaszTörlés
  3. sziasztok:) mindegyik tetszik, de az első a legjobban !!! :)

    VálaszTörlés