2013. június 16., vasárnap

MEGJÖTT A NYÁR! ☀

Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném megköszönni nektek, hogy ennyire kitartóak vagytok! Köszönjük a sok-sok olvasót a látogatókat és legjobban a rengeteg kommentet. Továbbra is tartsátok meg ezt a szokást, hisz mi így tudjuk meg hogy tetszik-e amit csinálunk, és itt tudjuk felmérni miről is szeretnétek olvasni. Mivel ennyire sokan vagytok, és remélem egyre jobban nő a számotok ki szeretnénk terjeszteni ezt a dolgot több felé is. A Blog már elérhető FACEBOOK -on   Twitter-en és hamarosan  Instagram-on is követhettek minket! Viszont addig minden egyes olvasót arra buzdítanék, hogy nyomjon egy lájkot az oldalra, így mindig időben értesülhettek a frissekről, és persze a divatról!!!


Igen, most már hivatalosan is kijelenthetjük, hogy itt a nyár. Süt a nap nincs iskola, mindenki szabad. Tehát mára hoztam három szettet, három különböző lehetőségről, ha mondjuk csak kinn lógtok a barátokkal, ha nyaralni vagy a strandra készülsz, vagy épp be a városba vásárolni, vagy csak egyet utazgatni. Remélem tetszeni fog! Írjatok majd kommentet, hogy ti nektek melyik szett tetszett a legjobban! Vagy, hogy miről szeretnétek a későbbiekben olvasni.!!!

1.szett:
Ahol be tudjátok szerezni őket:
Felső - 8.280 Ft [X]
Szegecses nadrág - Glamorous - 5.400 Ft [X]
Cipő - Keds - 8.000 Ft [X]
Nyaklánc - 2.461 Ft [X]
Karkötő - NewLook - 1.198 Ft [X]
LongBoard - Globe - 44.996 Ft [X]
~Tökéletes választás lehet egy forró nyári nap estefelé a barátokkal csak kiülni egyet a közeli parkba, vagy elmenni gördeszkázni, görkorizni, vagy a most hódító longboard-ot kipróbálni. Sokban nem különbözik egy átlagos gördeszkától, használni ugyanúgy kell, csak egy kicsit hosszabb. Volt szerencsém kipróbálni, és megmondom az őszintét tetszett. Szóval deszkára fel és suhanjatok. 

2.szett:
Ahol beszerezhetitek őket:
Bikini felső / alsó - Victoria Secret's PINK - Felső 5.365 Ft [X] - Alsó 4.055 Ft [X]
Top - Hollister - 3.285 Ft [X]
Nadrág - Hollister - 7.555 Ft [X]
Törölköző - Hollister - 6.410 Ft [X]
Papucs - Jack Wills - 4.270 Ft [X]
Kalap - Guess - 7.665 Ft /nincslink/
Táska - Hollister - 5.365 Ft [X]
Virágos fejpánt - Hollister - 4.270 Ft [X]
Napszemüveg - Almost Famous - 2.740 Ft [X]
Masnis karkötő - Akira - 2.170 Ft [X]
Kulacs - Victoria Secret's PINK - 3.175 Ft [X]
Naptej - Garnier - 2.995 Ft [X]
BB krém - Rimmel London  - 4.430 Ft [X]
Körömlakk - Essie - 1.750 Ft [X]
Nyaklánc -  Dorothy Perkins - 1.970 Ft [X]
~ha imádod a strandot és épp nyaralni készülsz, vagy csak a barátokkal a közeli fürdőre akkor tökéletes ez a szett neked. Most pink fehér darabokból válogattam, mert ez a két szín mutat legszebben egy barna bőrön.   Meleg van, itt az idő, hogy csobbanjatok egyet! Irány a vízpart!

3.szett:
Ahol beszerezhetitek őket:
Csipkés felső - Vero Moda - 9.735 Ft [X]
Nadrág - Only - 5.820 Ft [X]
Szandál - Braider - 10.735 Ft [X]
Táska - Dahlia White - 6.845 Ft [X]
Napszemüveg - zeroUV - 2.190 Ft [X]
Gyűrű - 2b - 1.740 Ft [X]
Karkötő - Oasis - 2.395 Ft [X]
Körömlakk - Essie - 1.750 Ft [X]
~Ha te egy igazán csajos csaj vagy és szeretsz a haverokkal a városban sétálgatni és egy egy boltba csak körülnézni, akkor ezt neked találták ki. Egy nyári délután elmehettek fagyizni és nézelődhettek a butikokban. Esetleg még egy este szolidabb buliba is felveheted, vagy esetleg egy szülinapra. 

Ne felejtsétek el leírni kommentben, hogy  melyik szett tetszett a legjobban!!! További szép napot!
Ha bármi egyéb kérdésetek lenne ezzel a témával kapcsolatban, akkor írjatok kommentet, facebookon üzenetet, vagy esetleg twitteren tweeteljetek nekünk. Köszönjük, hogy ennyien olvassátok a blogot. A meglepetés hamarosan érkezik.
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben! 
Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN! 
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.
puszi Patti & Ági Xx

4 megjegyzés:

  1. Nekem a 2. szett tetszett a legjobban. Amúgy meg úgy kipróbálnám a longboard-ot! Lehet, hogy két percnél tovább nem maradnék fenn rajta, de nem baj! :D Amúgy... Mikor lesz publikus már a meglepetés? Megöl a kíváncsiság! (:

    VálaszTörlés
  2. Sokat vaciláltam az első és az utolsó szett között. Végül az első mellett döntöttem. Imádom a szegecseket, és tudom, hogy ez most nagyon trendi. A felső is nagyon tetszik, a cipő pedig örök kedvenc. Még nem volt szerencsém kipróbálni a longboardot, de kedvet kaptam hozzá.:)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok:)
    Nekem a legjobban a2-es szett tetszik,de a3-mas is nagyon bejön:)
    Livi.xx

    VálaszTörlés
  4. Huuh, nehéz megint a választás, de én az 1. és a 3. mellett döntöttem :DD*--* nagyon tetszenek :)
    btw, a longboard-ot én is nagyon szívesen kipróbálnám ;)

    VálaszTörlés