2013. június 25., kedd

Első videó! + mit csináljunk esőben?!✌

Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném  megköszönni, hogy YOUTUBE-n ilyen hamar megcsináltátok a  100 feliratkozót. A videó elkészült teljes egészében, de ebben  a részben nem beszélek, mert amit felvettem abban nem lehet semmit sem hallani. Természetesen ott is lesznek majd nyereményjátékokHaulsminkelési szokások, és majd minden amire kíváncsiak lesztek. IRATKOZZATOK FEL, és kommentben írjatok pár témát amiről hallani akartok majd!
x
Itt a videó:
Mindenkit arra kérnék, hogy ne haragudjon, ha nem lett olyan jó, mert ez még csak az első videóm. Most csináltam először ilyet. Legközelebb remélem jobban sikerül.
http://www.youtube.com/watch?v=kOdrAAPO35k

Mára pedig két szettet hoztam erre a rossz időre tekintettel. Illetve pár dolog amit ilyenkor csinálhatsz egyedül a családdal vagy a barátokkal.
1.szett:
Először csak a szokásos, hogy hol szerezheted be őket:
Pulcsi - Dorothy Perkins - 6.305 Ft [X]
Póló - Dorothy Perkins - 2.450 Ft [X]
Nadrág - H&M - 7.000 Ft [X]
Bakancs - Makemechic - 7.050 Ft [X]
Hátizsák - Forever21 - 7.440 Ft [X]
Körömlakk - TopShop - 1.750 Ft [X]
Gyűrűk - Asos - 2.800 Ft [X]
~Szóval ha esik az eső, vagy csak fúj a szél de te szeretnél egy kis időt kinn tölteni akkor megfelelő ez a szett. Ha netán kicsit fázósabb vagy akkor még egy vékonyabb kabátot is magadra vehetsz. Ha hűvös van, nincs is jobb egy meleg bolyhos pulcsinál ami kellő képen felmelegít és még puha is. 
Ha rossz az idő én képes vagyok tiszta feketébe öltözni, de ez lehet lehangoló is. Szóval ha rossz az idő a kedved még ne legyen az, vegyél fel valami nagyon színeset és dobd fel a körülötted lévő emberek kedvét is. 

2.szett:
Pulcsi - Fashion Union - 2.450 Ft [X]
Póló - Miss Rebel - 3.150 Ft [X]
Leggings - The Hut - 2.800 Ft [X]
Hátizsák - Forever21 -  7.440 Ft [X]
Cipő - Makemechic - 5.055 Ft [X]
~Igazából ez a szett nagyon hasonlít az elsőre. De ezt nem javasolnám ha esik az eső mert a cipő elég könnyen beázna, illetve egy leggings nem a legjobb választás esős időben. Ezt inkább egy nyári esti sétára venném fel. Oda elkel már egy pulcsi, vagy ha netán nem strand idő van, de épp nyaraltok akkor ebben elmehetsz felfedezni a várost. Vásárolni vagy elmehettek egy buszos kirándulásra is. 

Pár tipp ha esik az eső, vagy rossz az idő nyáron mit csinálhattok.
házon kívül:
~mozi
~kávézó
~cukrászda
~sportolhattok a közeli edzőteremben
Otthon:
~tévé
~szerkesszetek vicces videókat a régebbi emlékekből
~nézzetek régi képeket, videókat
~csináljatok videóklippet /xd/
~süssetek, főzzetek
~igyatok valami meleg különleges teát
~írjatok kitalált történeteket, vagy akár naplót, emlékes könyvet

Remélem sikerült egy kis ötletet adni, hogy mit csináljatok ebben a zord időben. Reméljük hamarosan megint meleg lesz és mehetünk a strandra.További szép napot.xxxx
Patti
Most kommentben arra lennék kíváncsi, hogy milyen témában szeretnétek olvasni, vagy miről szeretnétek a videóban hallani. Illetve melyik szett  nyerte el a tetszéseteket!
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben! 
Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN! 
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.

4 megjegyzés:

  1. a második tetszett a legjobban :)

    VálaszTörlés
  2. beleszerettem ebbe a két szettbe *-* eddig szinte mind tetszett, de ezért a kettőért odáig vagyok! :) csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  3. a 2.-ban a cipő nem tetszett, de a többit imádtam :) a videóban meg bemutathatnátok az idei trendi fürdőrucikat :D

    VálaszTörlés
  4. Az első szett szerintem a legjobb. Valami fekete szettet tudtok mutatni? :)

    VálaszTörlés