2013. június 5., szerda

Minden ami a strandra kell. + bikini tippek.

Sziasztok divat őrültek!

Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném megköszönni nektek, hogy ennyire kitartóak vagytok! Köszönjük a sok-sok olvasót a látogatókat és legjobban a rengeteg kommentet. Továbbra is tartsátok meg ezt a szokást, hisz mi így tudjuk meg hogy tetszik-e amit csinálunk, és itt tudjuk felmérni miről is szeretnétek olvasni. Mivel ennyire sokan vagytok, és remélem egyre jobban nő a számotok ki szeretnénk terjeszteni ezt a dolgot több felé is. A Blog már elérhető FACEBOOK -on is, hamarosan pedig Twitter és Instagrammon is követhettek minket! Viszont addig minden egyes olvasót arra buzdítanék, hogy nyomjon egy lájkot az oldalra, így mindig időben értesülhettek a frissekről, és persze a divatról!!!

~
A mai témánk:
Mivel a nyakunkon a nyár, bár még az időn nem nagyon vesszük észre, de már beléptünk a júniusba tökéletesnek láttam az időzítést, hogy megmutassam mit is vigyetek magatokkal ha a strandra/nyaralásra készültök. Először megnézhetitek, hogy mit pakoljatok a táskába, majd még egy kis bikini útmutatót is kaptok tőlem. Hát ez lenne mára, csapjunk bele!

Először is akkor választasz jól ha a táskád elég strapabíró és sok zseb van rajta, ahová elrejtheted a kisebb nagyobb dolgaidat. Ebben az évben nagy divat a fonott, a színes, és a természet színeiben pompázó hatalmas strandtáskák. 
Fontos a védelem! A szemed illetve a bőröd védelme egyaránt. Ha első nap mész a strandra legalább egy 30 faktorszámú naptejet vigyél magaddal. Majd a harmadik nap körül válthatsz egy 20-ra és az utolsó napok körül pedig egy 10/5-ös faktorszámúra. Ha nem vagy hajlamos a leégésre, akkor is mindig legyél bekenve, mert ha nem is most, de később meg lesz az eredménye. Viszont én tavaly úgy csináltam, hogy a nyaralás előtt 3-4-szer elmentem a szoláriumba, 10 percig voltam benn és mikor a strandolásra került a sor nem fenyegetett a leégés, de akkor is használtam, minimum egy 20-as faktorút. 
A szemünk védelme ugyan ennyire fontos. Mindig bevizsgáltatott napszemüveget vásároljunk, vagy vigyük el az optikába, így megbizonyosodhatunk szemünk védelméről. Nem szabad fél vállról venni. 
Ha strandra indulunk, nem kell magunkkal cipelni minden egyes iratunkat, mert a végén még elhagynánk valaminket. Szedjük ki a fontos dolgokat /diákigazolvány, személyigazolvány, TB kártya, ha esetleg valami baj adódna/ és tegyük bele egy kisebb pénztárcába amit már könnyebb magunkkal vinnünk. 
A strandon szerintem ti is tudjátok, hogy azért elég drágák a büfék, így vihetünk kulacsban magunkkal vizet vagy üdítőt, de egy nyári napra inkább a vizet javasolnám. Rengeteg strandon vannak kihelyezett ivókutak, ahol újra tudjátok tölteni, ha kifogyna.
A körmötöket ha otthon kifestitek, akkor praktikus az adott színű körömlakkot magaddal vinni, hisz a medence/Balaton/tenger hajlamos arra, hogy lepattogtatja egy két helyről a lakkot. Így a hazafelé vezető úton vagy még a strandon helyreigazíthatjátok őket. 
Én általában két törölközőt szoktam magammal vinni, de úgy is csinálhatjátok, hogy a barátnőitekkel megbeszélitek, hogy egyikőtök hoz egy nagyobb pokrócot és arra terítitek rá a törölközőt és fekszetek rá. Ezek a strandtörölközők is 1000 féle mintában és anyagban kaphatóak már. 
A nyár slágere a szalmakalap. Remélem ti is beszerzitek ezt a praktikus darabot, hisz így megelőzhetitek a bajt, és még trendi is. 
Ha nem szeretnél teljesen "meztelenül" a partra menni, akkor válassz egy vízálló szempillaspirált. Ez is minden drogériában beszerezhető már.
Napozás közben írogathatsz egy füzetbe, vagy olvashatsz könyvet/újságot. Jó dolog ha van mit csinálni pár unalmasabb percben. Szerintem vigyél magaddal egyet. 
Ha strandra indulunk mindenképpen valami lenge ruhát válasszunk, lehet ez rövidnadrág egy toppal, vagy egy nyári ruha. Viszont vihetünk magunkkal egy csere ruhát is hazafelé. Ha netán vizes lenne a másik, vagy csak a strandon magadra akarsz kapni valamit, míg ebédelni mentek vagy megisztok valamit. 
Lábbeliként pedig egy kényelmes papucs, saru is megteszi. 
Ahol beszerezhetitek őket:
Strandtáska: Pacsun/Oneill - 10.360 Ft
Kis pénztárca: Forever21 - 1.095 Ft
Naptej: Hawaiian Tropic - 2.080 Ft
Napszemüveg: Pacsun - 3.300 Ft
Bikini: Nelly - 5.185 Ft
Saru: Asos - 4.165 Ft
Körömlakk: Essie - 1.820 Ft
Vízálló szempillaspirál: Clinique - 3.645 Ft
Kalap: Bow Wrap - 2.390 Ft
Kulacs: Victoria Secret's Pink - 3.300 Ft
Strandtörölköző: Vera Bradly - 7.970 Ft
Fehér ruha: NewLook - 9.710 Ft
Topp: Jane Norman - 2.775 Ft
Rövidnadrág: Own The Runway - 3.456 Ft
Virágos füzet: Caroline Gardner - 4.685 Ft

Most pedig jöjjenek a bikinik:
Ahol be tudod szerezni őket:
1. felső : Victoria Secret's - 4.900 Ft alsó: Victoria Secret's - 3.700 Ft
2. Felső: River Island - 5.400 Ft alsó: River Island - 4.320 Ft
3. felső : Victoria Secret's - 4.900 Ft alsó: Victoria Secret's - 3.700 Ft
4. Felső:  - 9.900 Ft Alsó: - 8.900 Ft
5. Felső: H&M - 4.505 Ft Alsó: H&M - 2.770 Ft
6. Felső: H&M - 1.385 Ft Alsó: H&M - 1.730 Ft

Ezen a nyáron még mindig nyerő egy neon színű bikini, így nyugodtan a tavaly vásároltat is hordhatjátok. Viszont ez csak is egy lebarnult bőrön mutat jól, így ameddig fehér vagy válassz inkább mást, mivel így még jobban kihangsúlyoznád, hogy te még nem voltál napon.
A neon színek mellett divatos most a rojtokkal díszített darab. Sok cég használja a fodrokat pöttyöket, de amivel ebben az évben tuti, hogy nem lősz félre az a batikolt bikini. Mint itt is láthatjátok az utolsó darab batikolt hatást kelt. Nagyon trendi, sőt ezen a darabon még rojtok is vannak!
Mint a szoknyák mint pedig a bikinik terén nagy választékot nyújtanak a színes bohém mintával díszítettek. Ezzel sem lősz félre. 
Természetesen a természetes színeket és a letisztult fazonokat kedvelőknek is van újdonság. Ha szereted egy két dologgal feldobni a kinézeted akkor neked találták ki az 5-ös számú bikinit. Középen egy cipzárral van megvariálva amin pedig egy medál is van. Egyaránt megtalálhatod a pánt nélküli és a nyakba kötős változatot is. Ezekkel ebben az évben trendi lehetsz a strandon is.
És pár érdekesebb darab a merészebbeknek: 1 2 3 4 5 6 7 


Remélem tetszett ez a kis beszámoló!
Ne feledjétek leírni kommentben hogy nektek melyik bikini tetszett a legjobban!
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlem, ITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. Lesz hamarosan egy meglepetés!!! 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.
puszi Patti & Ági Xx

3 megjegyzés:

  1. egyszerűen imádom a blogotokat.! *-* megint egy fantasztikus bejegyzés, a nikinik is csodásak.! csak így tovább.! :)) <3

    VálaszTörlés
  2. Szia:)
    Imádom*-*
    A kedvenc az5-ös bikini volt,de mind favorit*-*
    Csak így tovább:)
    Livi.xx

    VálaszTörlés
  3. sziasztok! :) nagyon tetszik a blogotok, csak így tovább!
    Ebben a bejegyzésben volt szó a szalmakalapokról, és érdekelne, hogy melyik fajtát javasoljátok? A széleskarimájú, "nőiesebbet", mint ami a képen is van, vagy a kicsit fiúsabb fazont, amit Jason Mraz és Bruno Mars is szívesen hord, persze nőiben? Vagy úgy általában mi a kalaptrend, és kinek mi az előnyösebb? köszi :))

    VálaszTörlés