2013. június 26., szerda

Szivárvány hét - #1 Nap PIROS ▼

Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném  megköszönni, hogy YOUTUBE-n ilyen hamar megcsináltátok a  100 feliratkozót. A videó elkészült teljes egészében, de ebben  a részben nem beszélek, mert amit felvettem abban nem lehet semmit sem hallani. Természetesen ott is lesznek majd nyereményjátékokHaulsminkelési szokások, és majd minden amire kíváncsiak lesztek. IRATKOZZATOK FEL, és kommentben írjatok pár témát amiről hallani akartok majd!
x
Itt a videó:
Mindenkit arra kérnék, hogy ne haragudjon, ha nem lett olyan jó, mert ez még csak az első videóm. Most csináltam először ilyet. Legközelebb remélem jobban sikerül.
http://www.youtube.com/watch?v=kOdrAAPO35k

Egy egész hétig most csak én leszek itt, mivel most Ágival úgy egyeztünk meg, hogy egy hétig én egy hétig ő ír bejegyzéseket. Erre az vezetett rá minket, hogy elterveztem, hogy tartok egy Szivárvány Hetet a blogon. Ez a hét alatt minden nap a szivárvány egyik színéből mutatok pár alapdarabot, szoknyát, felsőt, ruhát, cipőt, majd egy-két összeállítást, vagy épp egy egy Eleanor darabot.
Első napot a pirossal kezdeném! És mielőtt megmutatnám őket arra lennék kíváncsi kommentben, hogy mi a kedvenc piros dolgotok. Lehet az rúzs, ékszer, ruhadarab vagy bármi más!!!
Szóval akkor vágjunk bele!
Haspóló - TopShop - 1.830 Ft [X]
Rövidnadrág - H&M - 3.525 Ft [X]
Balerína cipő - Zara - 5.960 Ft [X]
Csipkés topp - NewLook - 5.990 Ft [X]
Masni - Etsy - 1.030 Ft [X]
Sapek - HUF - 4.585 Ft [X]
Nadrág - Fashion Union - 3.525 Ft [X]
Testápoló - Bath and Body Works - 1.435 Ft/ most 800! [X]
Sál - Forever21 - 2.015 Ft [X]
Galléros ruha - River Island - 10.575 Ft [X]
Körömlakk - OPI - 3.650 Ft [X]
Rúzs - Clinique - 3.670 Ft [X]
Szoknya - NewLook - 4.580 Ft [X]
Zsebes blúz - H&M - 5.285 Ft [X]
Karkötők - Dorothy Perkins - 1.760 [X]
Tornacipő - H&M - 2.815 Ft [X]
Kézitáska - Asos - 4.580 Ft [X]

~Szóval próbáltam nagyon sok terméket összeválogatni. Amik most trendek illetve alap darabok. Próbáltam minél különbözőbb boltokból és oldalakról mutatni nektek termékeket, egy kis inspirációs okból. Ha a kedvenc színed a piros, vagy a kedvenceid közé tartozik akkor megfelelő a következő szett neked. Megtudhatod, hogy milyen színekkel érdemes a pirosat kombinálni, és mivel néz ki jól.
Először is azért hoztam két szettet, mert így a kicsit csajosabb és kicsit lazább lányoknak is mutathatok egy-egy összeállítást. Mint látjátok a fehér és a fekete dominál mind a két helyen a piros mellett. 
1.szett:
Felső - OASIS - 11.260 Ft [X]
Nadrág - H&M - 3.520 Ft [X]
Nyaklánc - Forever21 - 640 Ft [X]
Cipő - Forever21 - 6.830 Ft [X]

2.szett:
Nadrág - Etsy - 5.730 Ft [X]
Felső - NewLook - 1.055 Ft [X]
Cipő - Pacsun - 6.760 Ft [X]
Nyaklánc - Forever21 - 1.330 Ft [X]

Eleanor és a piros:

Eleanor ezt a TopShop ruhát nemrég viselte, mikor egyik nap a barátaival Franciaországban kiruccantak.
Alul pár lyukacsos minta díszíti ezt a darabot és hátul egy cipzár helyezkedik el.
TopShop - 38.765 Ft [X]









Remélem tetszett ez a PIROS nap, holnap NARANCS napot tartunk!! És akkor kommentbe ne felejtsétek el leírni, hogy melyik a kedvenc piros dolgotok! Lehet bármi, de tényleg! És persze, hogy melyik dolog tetszett illetve melyik szett!!!
*
Most kommentben arra lennék kíváncsi, hogy milyen témában szeretnétek olvasni, vagy miről szeretnétek a videóban hallani. Illetve melyik szett  nyerte el a tetszéseteket!
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben! 
Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN! 
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.

2 megjegyzés:

  1. Nekem mindegyik szett tetszik. Nekem egy piros csöszáru gatyám van amit még elsösavatóra kellett beszerezni azóta is ez az egyik kedvenc nadrágom. Egyébként nem üt el a gatyától ha egy narancssárga denevérulyu pólót vagy egy testhezálló fekete pólót veszek fel????? Amúgy szívesen olvasnék arról hogy melyik stílushoz milyen smink és hajstilus illik.

    VálaszTörlés
  2. The blogs you produce incurs the much to my knowledge. The skills that are established strongly on the knowledge are very much indemand. I would like to add that your writings adds knowledge to my skills.
    fashion wholesalers london

    VálaszTörlés