2013. június 18., kedd

Randira fel! ✿❤

Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném megköszönni nektek, hogy ennyire kitartóak vagytok! Köszönjük a sok-sok olvasót a látogatókat és legjobban a rengeteg kommentet. Továbbra is tartsátok meg ezt a szokást, hisz mi így tudjuk meg hogy tetszik-e amit csinálunk, és itt tudjuk felmérni miről is szeretnétek olvasni. Mivel ennyire sokan vagytok, és remélem egyre jobban nő a számotok ki szeretnénk terjeszteni ezt a dolgot több felé is. A Blog már elérhető FACEBOOK -on   Twitter-en és hamarosan  Instagram-on is követhettek minket! Viszont addig minden egyes olvasót arra buzdítanék, hogy nyomjon egy lájkot az oldalra, így mindig időben értesülhettek a frissekről, és persze a divatról!!!

Közvélemény kutatást végeztem ma délelőtt az oldalon, így arra jutottam ma egy bejegyzés fog szólni arról, hogyan és miben készülj egy randira. 3 szett lesz és pár ötlet, hogy hogy is viselkedjetek, hova menjetek ilyesmi. Randira fel!
1.szett:
Ahol beszerezhetitek őket:
Ruha - Navy - 6.845 Ft [X]
Cipő - Asos - 7.530 Ft [X]
Táska - Azra - 6.845 Ft [X]
Napszemüveg - H&M - 2.050 Ft [X]
Nyaklánc - Urban Outfitters - 1.530 Ft [X]
Gyűrű - Forever21 - 830 Ft [X]
Körömlakk - OPI - 6.480 Ft [X]
~Fontos, hogy ha első randira készülünk ne legyünk túl felhívóak. Teljesen átlagosan viselkedjünk, persze lehetünk csinosabbak, mint szoktunk, de ne vigyük túlzásba. Ezen a szetten is észrevehetjük, hogy ebben a ruhában csinosak lehetünk, de nem kell magassarkúban lenni, egy csinos szandállal is remek lehet.

2.szett:
Ahol beszerezhetitek őket:
Felső - Tally Weijl - 4.650 Ft [X]
Nadrág - TopShop - 12.265 Ft [X]
Saru - H&M - 4.445 Ft [X]
Táska - H&M - 2.740 Ft [X]
Nyaklánc - H&M - 2.050 Ft [X]
Napszemüveg - Mango - 6.155 Ft [X]
Testpermet - H&M - 1.025 Ft [X]
~Ez szintén megfelelő egy első randira, de akár egy másodikra is. Ez a magasított rövidnadrág egy forró nyári napon is megfelelő. Ha beletűröd az inged akkor hiperszuper trendi lehetsz.

3.szett:
Ahol beszerezheted őket:
Felső - BooHoo - 3.505 Ft [X]
Szoknya - AX Paris - 6.845 Ft [X]
Szandál - TopShop - 9.640 Ft [X]
Táska - H&M - 5.140 Ft [X]
Ha már túl vagytok az első pár randin, akkor bátran felvehetsz egy haspólót egy magasított derekú szoknyával. 

Most pedig pár randi tipp, hogy mégis hová érdemes menni első/második/sokadik randira.:
1.randi:
~Korcsolyázás: télen jégkori, nyáron pedig elmehettek a városba vagy épp ahová szeretnétek. Tökéletes kifogás arra, ha meg szeretnéd fogni a kezét , vagy "véletlenül" a karjaiba omlani. 
~Bowling: Tömény szórakozás, és közben versenyezhettek is, vagy ha dupla randit szerveztek akkor a másik párossal esetleg rendezhettek versenyt is. 
~Városnézés: Ha te mész olyan helyre ahol még nem sokszor jártál, vagy ha Ő jön oda amit te ismersz jobban, vagy közösen utaztok el egy más nem nagyon ismert helyre, városba akkor szervezhettek egész napos városnézést. Felfedezhetitek a környéket, garantált a szórakozás. Esetleg eltévedhettek 'véletlenül".
Állatkert: Vicces is lehet, és együtt nézhetitek meg az összes állatot. Egész napra meg van így a terv. Biztosan megismeritek egymást jobban, ki mitől fél, vagy mi a kedvenc állata. 

2.randi:
~Mozi: ha az első randi jól sikerült és szeretnél kicsit közelebb kerülni hozzá akkor a legmegfelelőbb választás ez.
~Biciklitúra: ha jó az idő beszéljétek meg, hogy együtt elmentek egy közelebbi városba vagy rétre piknikezni. Biztos a siker.
Focimeccs: ha mind a ketten odáig vagytok a fociért akkor megbeszélhettek egy találkozót az egyik meccsre. Vagy ha épp a választottad focizik kimehetsz az egyik meccsére és utána beülhettek egy vacsira.
Vásárlás: Vannak fiúk akik szeretnek vásárolni, megbeszélhettek egy randit az egyik bevásároló központban. A nagy bevásárlás után beülhettek egy kávéra vagy akár egy moziba is.

Ne felejtsétek el leírni kommentben, hogy  melyik szett tetszett a legjobban!!! És melyik helyszín tetszett a legjobban!
Ha bármi egyéb kérdésetek lenne ezzel a témával kapcsolatban, akkor írjatok kommentet, facebookon üzenetet, vagy esetleg twitteren tweeteljetek nekünk. Köszönjük, hogy ennyien olvassátok a blogot. A meglepetés hamarosan érkezik.
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben! 
Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN! 
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.

4 megjegyzés:

  1. Nekem az első szett a nyerő, randi ügyben pedig a korcsolyázás, hiszen olyan béna vagyok, hogy muszáj lenne szegény srácnak megfogni a kezem/másodpercenként elkapnia :DD

    VálaszTörlés
  2. Nekem is az elso szett tetszett a legjobban es azt hiszem a varosnezeses randit fogom valasztani :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem az első szett tetszett és a korcsolyázás, mert ugyan én jól tudok de az olyan romantikus hogy együtt korizunk :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem a hármas tetszett a legjobban. (Kell az a póló :DD ) Nekem már volt egy bowlingos randim ,mivel még egyszer sem bowlingoztam, a srác végig segített úgy,hogy átkarolt fogta a kezem +a labdát, így a végén nagy nehezen kiütöttük az összes bábut. 2.nak Én a mozit választanám.

    VálaszTörlés