2013. június 27., csütörtök

Szivárvány hét - #2 Nap NARANCS ▼

Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném  megköszönni, hogy YOUTUBE-n ilyen hamar megcsináltátok a  100 feliratkozót. A videó elkészült teljes egészében, de ebben  a részben nem beszélek, mert amit felvettem abban nem lehet semmit sem hallani. Természetesen ott is lesznek majd nyereményjátékokHaulsminkelési szokások, és majd minden amire kíváncsiak lesztek. IRATKOZZATOK FEL, és kommentben írjatok pár témát amiről hallani akartok majd!
x
Itt a videó:
Mindenkit arra kérnék, hogy ne haragudjon, ha nem lett olyan jó, mert ez még csak az első videóm. Most csináltam először ilyet. Legközelebb remélem jobban sikerül.
http://www.youtube.com/watch?v=kOdrAAPO35k

Egy egész hétig most csak én leszek itt, mivel most Ágival úgy egyeztünk meg, hogy egy hétig én egy hétig ő ír bejegyzéseket. Erre az vezetett rá minket, hogy elterveztem, hogy tartok egy Szivárvány Hetet a blogon. Ez a hét alatt minden nap a szivárvány egyik színéből mutatok pár alapdarabot, szoknyát, felsőt, ruhát, cipőt, majd egy-két összeállítást, vagy épp egy egy Eleanor darabot.
Második napot a naranccsal folytatnám! És mielőtt megmutatnám őket arra lennék kíváncsi kommentben, hogy mi a kedvenc narancs dolgotok. Lehet az rúzs, ékszer, ruhadarab vagy bármi más!!!
Szóval akkor vágjunk bele!
Póló - OLYMPIA - 4.580 Ft [X]
Kézitáska - Asos - 7.755 Ft [X]
Szájfény - 7.335 Ft [X]
Fejpánt - Cara Wire - 4.585 Ft [X]
Nadrág - Allen B. - 5.472 Ft [X]
Szandál - Asos - 9.725 Ft [X]
Ruha - Nelly - 4.915 Ft [X]
Óra - Betseyville - 12.167 Ft [X]
Körömlakk - OPI - 4.055 Ft [X]
Karkötő - Marc Jacobs - 6.420 Ft [X]
Testpermet - H&M - 1.055 Ft [X]
Sál - TopShop - 4.800 Ft [X]
Szoknya - River Island - 6.345 Ft [X]
Gyűrű - Dominic Jones - 6.870 Ft [X]
Rövidnadrág - Fashion Union - 7.050 Ft [X]
Alsónemű - Nelly - 3.155 Ft [X]
Cipő - TopShop - 11.005 Ft [X]
Szemüveg - Retro Colorize Frame -2.290 Ft [X]

~Szóval próbáltam nagyon sok terméket összeválogatni. Amik most trendek illetve alap darabok. Próbáltam minél különbözőbb boltokból és oldalakról mutatni nektek termékeket, egy kis inspirációs okból. Ha a kedvenc színed a narancs, vagy a kedvenceid közé tartozik akkor megfelelő a következő szett neked. Megtudhatod, hogy milyen színekkel érdemes a narancsot kombinálni, és mivel néz ki jól.
Először is azért hoztam két szettet, mert így a kicsit csajosabb és kicsit lazább lányoknak is mutathatok egy-egy összeállítást. Mint látjátok a fehér és a fekete az ezüst és az arany vagy még a krém színek vannak jelen a narancs mellett.
1.szett.:
Pulcsi - Fashion Union - 2.465 Ft [X]
Farmer - Only - 5.720 Ft [X]
Cipő - KEDS - 9.165 Ft [X]
Telefontok - Brandy Melville - 1.835 Ft [X]
Táska - Forever21 - 6.830 Ft [X]

2.szett:
Top - H&M - 8.805 Ft [X]
Farmer - Mango - 8.020 Ft [X]
Táska - Asos - 2.820 Ft [X]
Masni - Icinig - 1.490 Ft [X]
Szandál - NewLook - 8.100 Ft [X]
Körömlakk - Nails Inc. London - 2.520 Ft [X]

Eleanor és a narancs:
~Eleanor nem nagyon hord élénk színeket, így most is csak ezt az inkább bőr színű felsővel viselt sezttet találtam nektek. Ezt akkor viselte, mikor a fiúk koncert turnéján vett rész Houston-ban :
Felső: American Apparel - 30 $ [X]Nadrág: American Apparel - 60 $ [X]Szandál: Asos - 26 $ [X]





Remélem tetszett ez a NARANCS nap, holnap CITROM napot tartunk!! És akkor kommentbe ne felejtsétek el leírni, hogy melyik a kedvenc narancs dolgotok! Lehet bármi, de tényleg! És persze, hogy melyik dolog tetszett illetve melyik szett!!!
*
Most kommentben arra lennék kíváncsi, hogy milyen témában szeretnétek olvasni, vagy miről szeretnétek a videóban hallani. Illetve melyik szett  nyerte el a tetszéseteket!
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben! 
Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN! 
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.

1 megjegyzés:

  1. Én eddig nem szerettem a narancsszínt, viszont az első képen lévő ruhákba egyszerűen beleszerettem ! És a narancssárga szín is nagyon megtetszett, ötletesen megmutattad hogyan hordhatjuk ízlésesen ! Gratulálok! Tetszik a poszt, viszont egy kicsivel lehetett volna több is :) Xx

    VálaszTörlés