2013. június 1., szombat

Külföldön is sikeres hazai modellek

Sziasztok!

Hihetetlen érzés látni, hogy már 11.000-ren olvasták a blogot. Ez olyan szívmelengető érzés! Köszönjük a komikat, amikkel napról napra segítetek nekünk témát találni. A mai bejegyzésben, hoztam nektek néhány SAJÁT összeállítást. Nem mondom,hogy ezek életem legjobb művei, de még csak ismerkedem az oldallal, amivel készítem őket. Emellett, megtudhattok többet is a külföldön élő,sikeres magyar modellekről. Kezdjünk is bele...

Egy kommentelő kérdezte,hogy idén is divatosak e a virág mintás nadrágok. Noss a válasz igen, azonban sajnos ezek optikailag szélesítenek és vastagítanak. Valamint fontos, hogy egyszerű, letisztult felsőt válasszunk hozzá, hiszen a nagy mintákkal könnyen bohóc hatást érhetünk el. A kiegészítők terén is jó ha óvatosabbak vagyunk. Lehet színes, de ne rikítson! Ha szereted a magassarkú cipellőket, akkor jó választás egy telitalpú! Ha viszont hadilábon állsz ezekkel, akkor nyugodtan kombinálhatod a szettet egy kényelmes lapos talpú cipővel.
Nadrág: Adriana Voloshchuk 46.265 Ft
Ing: 41.695 Ft
Telitalpú cipő: Diane Von 67.530 Ft
Lapos talpú cipő: 8610 Ft
Táska: 5210 Ft
Napszemüveg: 111.040 Ft
( Ahol nem tüntettem fel a márkát, az azért van, mert az oldal sem tünteti fel)




Ismét egy kommentelő által feltett kérdésre válaszolok ezzel a szettel. a hosszanti sávos rövidnadrág, remek választás a nyári időkre. Kombinálhatod vad, vagy épp nőies felsőkkel is. Remek fesztiválokra, vagy ha vásárolni mész a barátnőiddel. Ha a stílusod vad, akkor mindenképp a képen látható szegecses csizmával viseld. Ha szeretnél valami nőieset is belevinni a szettbe, akkor bátran tedd le a voksod egy szegecses, telitalpú  cipő mellett. A szegecsek ellenére nőies hatást kelt.
Nadrág: 10.265 Ft
Pántos felső: Vero Moda 4725 Ft
Szegecses csizma: ASOS 42. 850 Ft
Telitalpú cipő: Debenhams  7.715 Ft









Az utolsó szett remek választás nyári estékhez. A csipkés szoknya és az egyszerű fehér ing romantikus hatást kelt. 
Én fekete illetve bézs színnel kombináltam, de persze más letisztult színek is remekül passzolnak hozzá.
Szoknya: Zara 15.840 Ft
Ing: Monki 8.800 Ft
Táska: ASOS 13.845 Ft
Saru: 117. 615 Ft
Pénztárca: YSL 152. 965 Ft
Napszemüveg: Frenchtrotters 55.735 ft








Most pedig jöjjön a bejegyzés eredeti témája... A Külföldön is sikeres, hazai modellek!

Axente Vanessa
Vanessa a Chanel kifutóján debütált. A mindössze 18 éves, Nagylengyeli lány több nemzetközi magazin felkérésére is igent mondott.Szerepelt már a New York-i divathéten, valamint az olasz Vouge címlapján is megmutatta bájos arcát többször is. Ezen kívül jelölték a 2013-as Glamour díjátadó gálára, mint az Év modellje. A Jelölést azonban nem váltotta díjra. Vanessa a külföldi , a hölgyek által igen csak kedvelt, méregdrága holmikat gyártó cég a Prada kampányában is részt vett. A karrierje folyamatosan ível felfelé, egyre több divat újság, és cég kéri fel a fiatal lányt.








Palvin Barbara

Úgy gondolom, ő az a modell akit senkinek sem kell bemutatnom. Barbi 2010-ben kezdte bontogatni a szárnyait modellként, majd alig egy év alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Barbi több világhírű magazinnak is modellt állt, pl: Vouge, Harper's Bazaar, Muse, Teen Vouge.
2011-ben a Tommy Hilfiger, a Chanel, a Stella McCartney for C&A arca lett. 2011 ben és 2013 ban is elnyerte a Glamour 'Az év modellje' címet. Idén az Intimissimi-nek is modellt állt. Jelenleg New York-ban él.





Winkler Péter
A női modellek mellett, a férfiak is meghódították a külföldi kifutókat. Az Unicum reklámból is ismert Winkler Péter, már több éve Angliában él. Nemrég egy csodás lehetőség tárulkozott a magyar fiú elé...Együtt szerepelhetett a Basement reklámfilmjében, a Brit szupermodellel, Kate Moss-al.
Egy cikk az Unicum reklámáról:
"A Zwack Unicum legújabb reklámfilmje ismét egy izgalmas, látványos alkotás, amelyet Budapesten forgatott 6 nap alatt a Stábfilm, Bergendy Péter rendező és Pados Gyula operatőr irányítása alatt.
A film főszereplője Winkler Péter, egy igen ismert és sokat foglalkoztatott magyar modell, aki jelenleg külföldön, de főleg Angliában és Spanyolországban dolgozik. Annak ellenére, hogy nagyon elfoglalt, és a világ vezető tervezői foglalkoztatják, Péter kizárólag ezért a reklámszereplésért hazajött. 
Az alkotók helyszíneknek olyan utcákat, tereket, épületeket választottak, amelyekről elmondható, hogy a budapestiek szíve csücske, de mégis bárhol lehetne Európában. A fővárosi épületek mellett a kockákon feltűnik még a Balatonon is jól ismert, több óceánt átszelt Excellence vitorlás hajó, Kemény Dénes szövetségi kapitány segítségével és ajánlásával a vízilabda-utánpótlás csapat számos tagja, az Alba Volán hokisok és igazi kaszkadőrök igazi kaszkadőrlovak hátán. A sportolók mindannyian nagyon élvezték a forgatást, amely számukra egyszerre volt kihívás és izgalmas kaland.
Az új reklámfilm igazi sportos környezetben, a TV2 Bajnokok Ligája közvetítéseinek reklámszünetében debütált, és hamarosan a többi csatornán is látható lesz"


A reklám lassan már eltűnik a tv-képernyőkről,azonban jó ha tisztában vagyunk vele,hogy micsoda sikereket ért el, a szerény, szuperszexi, magyar fiú.



Ennyi lettem volna mára. Remélem tetszett a bejegyzés! Ha igen/ ha nem komizzatok. Írjátok meg,hogy milyen összeállításokat szeretnétek látni. Valamint ,hogy mivel foglalkozzunk a blogon! Kérdezzetek tőlünk Ask.fm-en! Ne feledjétek, tartogatunk nektek egy meglepetést is! Várjátok már? :D
Patti&Ági

5 megjegyzés:

  1. jó lett! :D várom a kövit! már nagyon várom a meglepetést! kíváncsi vagyok:DD

    VálaszTörlés
  2. nem tudom milyen gyakran nézitek a komikat ezt kérdenék:)) van egy csomó cucc amit találtam. Régebb,újabb cuccok,táskák,felsők..stb..és nem tudom hogy mi hogy passzolna vagy mit mivel felvenni:) ha tudok küldeni képeket akkor majd elmondjátok a véleményeteket?:D

    xoxo..:D
    ui: imádom a blogot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Bártan küldj nekünk képet az e-mail címünkre! Ott biztosan látni fogjuk és válaszolunk neked! További szép estét. Patti.xxxx

      Törlés
  3. Ahhj de helyes Winkler Péter..*w*

    VálaszTörlés
  4. És nagyon büszkék vagyunk Barbira hiszen albertirsai :)

    VálaszTörlés