2013. június 16., vasárnap

Pizsi trend

Sziasztok!

Először is szeretném megköszönni, hogy ennyien látogatjátok a blogot! Bártran kijelenthetem, hogy Magyar Eleanor Calder fashion blog, még nem ért el ekkora nézettséget. Ez persze a minőséget is mutatja. Hiszen a ruháknál, cipőknél és táskáknál is így van...minnél magasabb az ára, annál jobb a minősége. Amióta létrejött a blog, azóta folyamatosan újabb és újabb koppintásokat látni a neten. Legutóbb, egy Little Mixes blogra bukkantam rá. Valamint olvastam,hogy egyesek szerint, azért nem jó a blog, mert nem Eleanor-ról szól. Azonban ha elolvasnátok a bemutatkozást ugye... sehova nincs leírva, hogy El-nek minden bejegyzésben meg kell jelennie. A STÍLUSÁT elemezzük, nem ő magát. :D
De elég a fecsegésből... jöjjenek a pizsamák!

Számtalanszor előfordult már velem, hogy ottalvós bulikon, osztálykiránduláson, néhány lány olyan pizsamát választott, ami egyenesen taszító. Ha otthoni közegben vagyunk, természetesen teljesen megfelelnek a  bő polók, és a sortok, francia bugyik. Azonban,ha más is lát minket, érdemes odafigyelni mit viselünk alvás közben.  Hoztam nektek, néhány saját pizsi összeállítást.

Mivel itt a nyár,és a meleg, alvás közben is kényelmes ha valami lezser van rajtunk. Kerüljétek a műszálas darabokat, hiszen nagyon kellemetlen ha megizzadtok. Válasszatok egyszerű, pántos felsőket, és mókás, vagy épp egyszerű lenge, rövidnadrágokat. Ebben nem csak trendik lesztek, de száz százalékig nyugodtan tudtok aludni. Nem sültök meg, és nem áztok el az izzadságban. Vehettek alá fehérneműt, ez azonban az adott szituációtól függ. Sok lányt ismerek aki melltartóban alszik. Azonban ne csodálkozzanak, ha 20 évesen lógni fog a mellük. Ha osztálykiránduláson, vagy nagyobb társaságban vagytok viseljetek nyugodtan melltartót, hiszen ezzel sok kínos szituációt elkerülhettek. Azonban,ha otthon vagytok, kerüljétek ezt a szokást!




Ha szeretnétek a mókás pizsiket, bártan válasszatok vicces feliratú, vagy mintás darabokat. A Directionerek kedvéért, hoztam egy One Direction mintával elátott összeállítást is! Igazán praktikus, ha a fiúd az egyik 1D tag, hiszen ezzel is kimutathatod az iránta érzétt szereteted. Ezt leginkább Eleanornak üzenem!( Remélem mindenkinek leesett a 'poén'. )










Télen a legjobb választás, egy meleg overál. Nagyon kényelmes, és hihhetlen meleg! Ebben biztosan nem fáztok meg egy fagyos éjszakán. Nagyon trendik! A Mintástól az egyszerűig, a bundáson át, már minden fajta kering a piacon. Válasszatok bátran egy hasonló darabot!









A puha meleg mamuszkák szerelmeseinek, most igen csak kedvezek. Rengeteg fajtát gyártanak már belőlük. Azonban a cél ugyan az: Elkerülni a felfázást! Én személy szerint tudom, hogy mekkora fájdalommal jár ez. Ezért én is mamuszban alszom a téli estéken. Hiába van a lakásban 40 fok. Nagyon divatosak! A H&M-ben már 5000 ft-ért vásárolhattok, azonban vannak ennél olcsóbban is. Nyári estéken is jól jöhet, ha már megfürödtél, de még kiülsz kicsit a teraszra. Így a lábad sem lesz koszos, nem fázol fel a hideg kőn, és még trendi is leszel!





Ennyit terveztem mára! Holnap ismét új bejegyzések kerülnek fel! Addig is kövessetek minket twitteren, facebookon. Kérdezzetek askon! :D 
Patto&Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése