2013. június 10., hétfő

Plus size

Sziasztok!

Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném megköszönni nektek, hogy ennyire kitartóak vagytok! Köszönjük a sok-sok olvasót a látogatókat és legjobban a rengeteg kommentet. Továbbra is tartsátok meg ezt a szokást, hisz mi így tudjuk meg hogy tetszik-e amit csinálunk, és itt tudjuk felmérni miről is szeretnétek olvasni. Mivel ennyire sokan vagytok, és remélem egyre jobban nő a számotok ki szeretnénk terjeszteni ezt a dolgot több felé is. A Blog már elérhető FACEBOOK -on   Twitter-en és hamarosan  Instagram-on is követhettek minket! Viszont addig minden egyes olvasót arra buzdítanék, hogy nyomjon egy lájkot az oldalra, így mindig időben értesülhettek a frissekről, és persze a divatról!!!

Ma egy olyan bejegyzéssel készültem nektek amiben megmutatom, ha van egy kis feleslegetek akkor is nézhettek ki jól. Hoztam öt különböző szettet. Vannak csajosabbak sportosabbak is. Vágjunk is bele!

Ahol beszerezheted őket:
1.szett:
Felső- Ebay 
Nadrág- H&M - 10.505 Ft [X]
Cipő- Forever21 - 3.810 Ft [X]
Gyűrű- Monsoon - 4.535 Ft [X]
Fülbevaló- Club Manhattan - 5.340 Ft [X]
~Ez egy nagyon kényelmes szett, e mellett nagyon nőies is. Ez a boka feletti nadrág valamivel nyújtja a lábakat, de ha alacsonyak vagyunk akkor csak még kisebbnek tűnünk benne. Alacsonyak kerüljék a boka villantós farmereket. Láthatjátok itt, hogy ezzel a felsővel teljesen eltereltük a problémás területről a tekintetet. Ezzel a gallérral viszont feldobtuk a blúzt. Ha kicsit molettebbek vagyunk akkor kerüljük a nagy mintákat, nyomatos felsőket. Próbáljunk tisztán öltözködni. Ez alatt most nem azt értem, hogy vegyél fel tiszta ruhát, hanem letisztult egyszínű felsőket, nadrágokat próbáljunk válogatni. Ha már a nadrágnál tartunk kerüljük a nagyon színes darabokat, hisz azok még jobban erősítenek. Felvehetünk egyszínű leggings-et is, de az inkább legyen fekete barna és talán még szürkés árnyalat. A nagyon színes dolgok itt is felnagyítják a dolgokat. Ezt a szettet akár egy vásárlásra egy sétára is felvehetitek.

2.szett:
Felső- H&M - 10.505 Ft [X]
Nadrág- H&M - 10.505 Ft [X]
Cipő- H&M - 4.550 Ft [X]
Nyaklánc- A'GACI - 2.700 Ft [X]
Gyűrű- Whistles - 5.255 Ft [X]
~Ez a szett már valamivel nőiesebb. Főleg az ing szabása miatt. Az egyik zseb még egy kis dísszel is meg van bolondítva. Ezt is a letisztultság jellemzi, amit nem birok ismételni. Sokkal jobban kijöhetünk a dologból ha egyszerű dolgokat veszünk és azokat egészítjük ki egy egy ékszerrel, vagy cipővel. Így magatoknak is tetszeni fogtok a tükörben. Érdemes már a boltban egy egész szettet venni. Tehát nadrág cipő felső, és talán egy két ékszer, így már ott fel tudod próbálni, hogy mi illik hozzád, mi tetszik rajtad. 

3.szett:
Ruha- H&M - 7.000 Ft [X]
Harisnya- HYD - 7.710 Ft [X]
Cipő- A'GACI - 6.235 Ft [X]
Karkötő- H&M - 2.700 Ft [X]
Gyűrű- Charlotte russe - 1.360 Ft [X]
~A harmadik szett a maga megtestesült nő. Ha kicsit formásabbak vagyunk akkor is bátran viseletünk szoknyát, ruhát. Nem kell mindig csak feketében járni. Lehet nyáron egy szép pasztell színű egybe ruha pár kiegészítővel. Itt ezek az arany szegecsek bolondítják meg a ruhát. Ha ezt vesszük fel akkor célszerű egy fekete harisnyát választani hozzá, ami nem látszik át. Ez is slankít. A cipő platformja miatt nem olyan magas a sarok, így még kényelmes is lehet. 





Ahol beszerezhetitek őket:
1.szett:
Felső- H&M - 7.000 Ft [X]
Nadrág- Jessica Simpson - 10.051 Ft [X]
Cipő- Debenhams - 9.195 Ft [X]
Táska- Accessorize - 10.995 Ft [X]
Gyűrű#1- Forever21 - 860 Ft [X]
Gyűrű#2- Forever21 /már nincs link/
Nyaklánc- Forever21 - 1.540 Ft [X]
~Az első szett egy nagyon kifinomult szett. Felveheted akár suliba, egy interjúra ha nyári munkára mész, de szerintem még egy randira is alkalmas. Tévhit, hogy a kicsit kerekebb lányok csak feketét hordhatnak. Bátran merjetek kombinálni. De azt fogadjátok meg, hogy nem vesztek fel nagy mintás felsőket, színes nadrágokat. Ha ezt a szettet hordod, akkor szupertrendi leszel.

2.szett:
Ruha- H&M - 3.500 Ft [X]
Leggings- H&M - 2.800 Ft [X]
Cipő- H&M - 8.750 Ft [X]
Táska- Zara - 11.330 Ft [X]
Nyaklánc- H&M [X]
Gyűrű- H&M - 1.045 Ft [X]
~Igaz, hogy ez a szett tetőtől talpig fekete, de azért a táska és a cipő meg van bolondítva egy kis fehérrel. Lehet, hogy első látásra a cipő nem szimpatikus, de én biztos, hogy hordanám. Hiperszuper trendi. Mivel ez is platform így egyáltalán nincs magas sarka. Egy fekete ruhát választottam, de ha nem szeretnétek ennyit mutatni magatokból akkor bátran válasszatok hozzá egy fekete leggings-et. Persze a kiegészítőkkel tehetitek még szebbé az összeállítást.
Ha bármi egyéb kérdésetek lenne ezzel a témával kapcsolatban, akkor írjatok kommentet, facebookon özenetet, vagy esetleg twitteren tweeteljetek nekünk. Köszönjük, hogy ennyien olvassátok a blogot. A meglepetés hamarosan érkezik.
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben! 
Ne feledjétek leírni kommentben hogy nektek melyik számú szett tetszett!!! Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN!
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.
puszi Patti & Ági Xx


3 megjegyzés:

  1. nekem a zöld blúzos szett tettszett nagyon :)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok:)
    Nekem az1-es és a2-es tetszett a legjobban:)
    Livi.xx

    VálaszTörlés
  3. Első és az ötödik a kedvencem :) Hasonlóan öltözködöm én is, sajnos nem vagyok egy modell alkatú lány :/

    VálaszTörlés