2013. június 19., szerda

Nyári favoritok!❤❤

Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném megköszönni nektek, hogy ennyire kitartóak vagytok! Köszönjük a sok-sok olvasót a látogatókat és legjobban a rengeteg kommentet. Továbbra is tartsátok meg ezt a szokást, hisz mi így tudjuk meg hogy tetszik-e amit csinálunk, és itt tudjuk felmérni miről is szeretnétek olvasni. Mivel ennyire sokan vagytok, és remélem egyre jobban nő a számotok ki szeretnénk terjeszteni ezt a dolgot több felé is. A Blog már elérhető FACEBOOK -on   Twitter-en és hamarosan  Instagram-on is követhettek minket! Viszont addig minden egyes olvasót arra buzdítanék, hogy nyomjon egy lájkot az oldalra, így mindig időben értesülhettek a frissekről, és persze a divatról!!!


Tombol a hőség, mindenki otthon hűsöl vagy a medencénél, hogy lehetnénk még ilyenkor is trendik? Most megtudhatjátok, hogy mik is a nyár nagy slágerei amivel nem lősz félre. 
Hoztam pár strandruhát, felsőt, nadrágot, szoknyát és persze a cipők sem maradnak ki. Hát lássuk!

És hol szerezheted ezeket be?
Cicás felső - Forever21 - 3.030 [nincslink]
Ananászos felső - H&M - 4.455 Ft [X]
Haspóló - Hollister - 5.320 Ft [X]
Csipkés felső - Victoria Secret's - 5.000 Ft [X]
Magasított derekú szoknya - AX Paris - 5.400 [X]
Bohém szoknya - Fashion Unico - 4.115 Ft [X]
Rózsaszín nadrág - Brave Soul - 5.400 Ft [X]
Csipkés nadrág - Jane Norman - 6.720 Ft [X]
~ Sokak szerint a mintás felső kislányoknak és gyerekesnek tűnnek. Pedig ez nagyon nem így van! Ezen a nyáron is divatban vannak az ananászos minták a cicás felsőt, vagy a végtelen jellel nyomtatott haspólók. Ezeket bátran kombinálhatod bármivel. Idén nyáron még nagyon felkapottak ezek az átlátszó, csipkés toppok rövid ujjuk. Ezeket hordatjátok a strandon egy bikini felsővel, vagy a városban egy színes toppal.
~Ami a szoknyákat illeti a sokat emlegetett magasított derekú szoknya és a bohém mintás csíkos ceruza. 
Rövidnadrágok terén pedig még mindig hódít a pasztell és a neon illetve itt is megjelentek a csipkebetéttel ellátott darabok.

1. River Island - 9.585 Ft [X]
2. Hollister - 8.400 Ft [X]
3. Peacocks - 4.115 Ft [X]
4. NewLook - 3.430 Ft [X]
5. NewLook - 6.855 Ft [X]
6. River Island - 8.575 Ft [X]
7. NewLook - 3.425 Ft [X]
8. Dorothy Perkins - 9.660 Ft [X]
9. Chambray Mesh - 3.600 Ft [X]
10. TopShop - 10.975 Ft [X]
~A tavaly év nagy slágere a maxi ruha/szoknya volt. Hát ha tavaly beszereztél egyet azt most sem kell a szekrény aljára tenni, mert még mindig nagy trend. Minden egyes üzlet piacra dobott több maxiszoknyát és ruhát is.
~viszont ha alacsony vagy akkor inkább egy térd felé erő darabot válasszunk, vagy egy derékban húzott darabot. Lehet mintás, kivágott, pánt nélküli kötős, átlátszó, és rengeteg közül választhatunk.

1. Yayer - 9.600 Ft [X]
2. Asos - 4.115 Ft [X]
3. H&M -5.140 Ft [X]
4. Mesh - 9.880 Ft [X]
5. Forever21 - 3.690 Ft [X]
6. H&M - 4.455 Ft [X]
7. Asos - 3.770 Ft [X]
8. H&M - 8.570 Ft [X]
9. H&M - 5.140 Ft [X]
~Amint látjátok a cipők/szandálok terén is rengeteg féle kapható. A láncokkal díszítettől a csatokon keresztül a virágosokig megtaláltok mindent ami nektek tetszik. Nekem a nyolcas és a négyes a kedvencem még mindig. Ez a fazon jön be!
nektek???
Ne felejtsétek el leírni kommentben, hogy  melyik felső/nadrág/szoknya/ruha/szandál a legjobban!!! 
Ha bármi egyéb kérdésetek lenne ezzel a témával kapcsolatban, akkor írjatok kommentet, facebookon üzenetet, vagy esetleg twitteren tweeteljetek nekünk. Köszönjük, hogy ennyien olvassátok a blogot. A meglepetés hamarosan érkezik.
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben! 
Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN! 
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.

5 megjegyzés:

  1. Regota szeretnek mar ruhat venni csak sohasem tudtam milyet valasszak, hat mostmar tudom milyet fogok tutira beszerezni !:)

    VálaszTörlés
  2. sziia imádom a blogot nagyon jó, nagyon jó tippeket adsz *--* imáddddom :D

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok:)
    Nekem a felsõk közül az ananászos a kedvencem.Már vagy ezer helyen kerestem hasonlót,de asszem megrohamozom a napokban a H&M-et:)
    A szoknyák közûl inkább a kék tetszik,nem vagyok nagyon kibékülve a bohém rucikkal:/:)
    A két rövidnaci között,pedig lehetetlenség választani,mind a kettõ aranyos és stílusos:)
    Szandálok közül az5-ös a favoritom,és egy csomó helyen kerestem már,de csak a Deichmann-ba találtam,ott pedig eszméletlen drága volt:/
    Nagyon hasznos bejegyzés volt,és asszem megyek,telefonnal a kezembe vásárolni,mert az itt felsorolt cuccoknak a nagyrészét a polcom fogja elszállásolni;D
    Livi.xx

    VálaszTörlés
  4. Vár rátok egy kis meglepetés :) http://lifeisnotperfect-1d.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. A felsők közül a feliratos haspóló, a nadrágok közül a rózsaszín,a ruhák közül a 10-es, és a cipők közül az 5-ös. :)

    VálaszTörlés