2013. május 25., szombat

Tipegők

Sziasztok!

Sokan kértétek,hogy a következő bejegyzés a cipőkről szóljon. Hoztam nektek néhány Topshopos darabot. Néhány El cipőgyűjteményében is megtalálható!



Az első darab,egy igen csak letisztult formát képvisel. A cipő szabása most nagyon divatba jött. Egyszerű, és mindennel könnyen hordható. Párosíthatjuk szoknyához, vagy nadrághoz egyaránt. Szabása mellett, a szegecsekkel díszített sarok is vagánnyá teszi. Az anyaga azt hiszem velúr, így nem árt mellé egy nagyobb cipőházakban kapható ápoló spray. A termék ára 17 576 Ft. Persze nem kell ennyit kiadnunk érte, hiszen a nagyobb, Magyarországon is elérhető üzletekben már a polcokon pihennek az ehhez hasonló darabok.











Az idei év egyik fő elemei közé tartoznak a fémek. Azaz a fémes hatású dolgok. Ez a cipőkre is jelentősen kihatott. A képen látható darab egyszerű, ám az orrán való díszítés egyaránt különlegessé is teszi. Remekül megy mindenhez. Bármilyen stíluskörbe beleillik. A szabása, a fent említett cipővel azonos. A két termék az árban is egyforma kategóriát képvisel. (17 576 Ft) Sajnos a hazai szalonok kínálata között, még nem találtam hasonlót. Remélem nemsokára kis hazánkat is ellepik a fémes cipők kavalkádja.





Első ránézésre, talán kissé taszító hatást kelthet bennünk, ez a fura gumisaru. Nem hiszem, hogy sok magyar lány vállalná be, ami számomra szomorú. Amellett, hogy nagyon vidám, a szivárvány összes színében megtalálható, azt sem feledhetjük el, hogy kényelmes is. Szoknyával és nadrággal egyaránt kombinálhatjuk. Felvehetjük a strandra, vagy ha épp vásárolni megyünk. Az ára azonban számomra elég megdöbbentő...6760 Ft. Ennyit nem sokan adhatnak ki, egy ilyen bohókás gumipapucsért. Aki megteheti, mindenképp szerezzen be egy ilyet, a Topshop oldaláról. Vicces, bohókás, imádnivaló és trendi!









A következő tipegő, Eleanor cipőgyűjteményének alapdarabja. Rengetegszer hordja ezt a kényelmes, trendi darabot. Mindennel jól passzol, a minősége is kifogásolhatatlan. Igazi bőr, tehát garantáltan hosszú életű. Az ára azonban kissé borsos. A termék 25 350 Ft-ba kerül, azonban megéri! Száz százalékig divatos, minőségi, és mindenhez jól passzol! A hazai üzletekben azonban, még csak hasonlót sem láttam.







A zárt, balerina cipők mellett, jó ha a polcunkon van egy saru is. Ez nagyon kényelmes, nyári darab. A hazai üzletekbe is ezer számra érkeznek a különbözőbbnél különbözőbb darabok. Találhatunk a piacon kövekkel, szegecsekkel, mintákkal díszített darabokat is.Bármelyik kombinációt is választjátok, száz százalékig divatosak lesztek! A képen látható termék ára : 15 210 Ft








Remélem tetszett a bejegyzés, és ti is megtaláltátok a nektek tetsző darabot! Bátran válogassatok!  Következő bejegyzés holnapra várható. Kérdezzetek tőlünk ask.fm-en!
Patti&Ági

2 megjegyzés:

  1. Úúú nekem mindegyik nagyon tetszik, de az első és az utolsó a favorit *.*

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jók tényleg ezek a tipegők,de az abszolút kedvencem az az utolsó darab.Tényleg nagyon divatos és nem utolsó sorban nagyon kényelmes is!Mert ez is nagyon fontos,hogy egy cipő ne csak szép legyen,de kényelmes is. :)

    VálaszTörlés