2013. május 23., csütörtök

Napszemüveg trend

Sziasztok! A bejegyzésem elején,szeretnék még néhány gondolatot írni, erről a blog lopós dologról. Rettenetesen szánalmas amit az illető csinál. Nem elég,hogy lop, még a 'barátnőjére' is keni. Ha ez tényleg így volt,ahogy leírtad (bár kétlem) akkor a barátnőd fog pórul járni. Na de,úgy gondolom,hogy a blog nem azért jött létre,hogy holmi nyomorékokkal foglalkozzunk. Következő témánk a napszemüvegek lesznek.

Egy tökéletles lány, tökéletes ruhatárából nem hiányozhatnak a napszemüvegek sem. Amellett, hogy nagyon trendik, védelmet nyújtanak szemünknek a káros napsugarak ellen. Természetesen Eleanor is beszerzett, egy hozzá illő darabot. Ha jól tudom, a szemüveget tavaly vásárolta, és azóta is lelkesen hordja nap mint nap. Ahogy Eleanor is, mi is ügyeljünk a kiválasztott termék minőségére. Ne vegyünk meg mindenféle, utcai kirakodóvásáros bóvlit. Hiszen ezek egy része nem is mutat jól, másrészt nagyobb kárt csinálhatunk mint hasznot. Ha nem akartok túl sok pénzt kiadni napszemüvegre, akkor választhattok a drogériák széles kínálatából. Ezek minősége sem a legjobb, azonban az előbb említett 500 ft-os szemüvegeknél mindenképp jobbak. El egy Ray-Ban 3025 Aviator (165,75$) mellett tette le a voksát.
A jó minőség mellett, hihetetlenül jól áll neki. A pilóta szemüveg igazából az emberek többségének jól áll, azonban vannak kivételek. Ez persze nem probléma, hiszen a nagyobb divatmárkák számos termékkel orvosolják a problémát.
A kerek és szív fejformájú lányok mindenképp szögletes szemüveget hordjanak. A kissé szögletes fejformához pedig kerek szemüveget válasszunk. Ez optikailag javítja, és egyensúlyban tartja az
arcberendezést.
Nézzünk, egy érdekes darabot...

Ez a Ray-Ban szemüveg, a személyes kedvenceim közé tartozik. Nekem egyátalán nem áll jól, mivel nagyon kerekíti az arcomat, de a szögletes arcberendezéssel megáldottak nyugodtan választhatják. Nagyon trendi, és feltűnő. Ezzel egyaránt kilóghattok a sorból, de nem lesztek benne közönségesek sem. Én mindenkit csak bátorítani tudok. Árat sajnos nem tudok mondani, mert nem találtam meg az oldalon.


Jó tanácsként fogadjátok el, hogy a flitteres, köves és egyéb csicsás darabok már kimentek a divatból. Mint az utóbbi években, idén is a letisztult, és egyszerűbb darabok a trendik!

Sajnos ma csak ennyire telt tőlem. A napszemcsik örök téma, pláne,hogy a nyár a nyakunkba liheg! Ne búsúljatok, hiszen egész bisztos,hogy ezt a témát újra felhozzuk! ha kérdésetek lenne a bemutatkozásban megtaláljátok az elérhetőségeinket. Ha épp unatkoztok, kérdezzetek tőlünk ask.fm-en, kövessetek twitteren és jelöljetek minket facebookon. Legyetek trendik!
Patti&Ági

3 megjegyzés:

  1. Nekem is ilyen pilótaszemcsim van, csak nem Ray-Ban, arra még gyűjteni kell kicsit :D

    VálaszTörlés
  2. Imááádom :) gyorsan hozzatok újabb fejezetet*-*

    VálaszTörlés
  3. azt hiszem rábeszéltetek a kerek napszemüvegre, eddig nem nagyon mertem volna bevállalni, de ezek után simán. :)

    VálaszTörlés