2013. május 22., szerda

Eleanor összeállítás

Sziasztok! Először is szeretnénk megköszönni a komikat, illetve a feliratkozásokat! Hihetelen érzés olyat csinálni ami másoknak is tetszik. Reméljük,hogy a blog segítségével mindenki kedvet kap a divathoz!
Ma egy olyan Eleanor szettet hoztam nektek, ami nagyon közel áll a szívemhez. Hihetetlen,hogy mennyire jól passzolnak egymáshoz a darabok. 
Habár már javában tart a tavasz, és a kötött sapkákat és a meleg kabátokat hanyagoljuk, ez az egyik kedvenc összeállításom Eleanor-tól. Hihetetlenül egyszerű, ám mégis trendi. Hordhatjuk suliba, vagy épp amikor a barátnőinkkel megyünk csavarogni. A fekete nadrág remek választás, mindennel jól kombinálható. Emelett nem szabad elfelejteni, hogy a sötét, egyszerű cső szabású, illetve a pasztell színek vékonyítanak.Külön előnye még, hogy bármilyen színű és szabású felső jól passzintható hozzá.Ahogy a képen láthatjuk, El ezúttal is a Topshop darabját választotta.(60$) Aki kicsit merészebb, választhatja a képen látható bohókásabb nadrágot is. Ahogy láthatjuk El is leakasztott egyet. Ezt a nadrágot mindenképpen egyszerű, minta és flitter nélküli felsőkkel párosíthatjuk. A nadrág eleve kifejező, és trendi, egy bő szabású fehér felsővel,és egy egyszerű cipővel remekül felhívhatjuk rá a figyelmet. Ezeket a darabokat szintén a Topshop üzleteiben keressétek. A képen El egy kissé korallos, tégla piros pólót visel. Egyszerű ugyan, de a szabásának és a v kivágású nyakának köszönhetően nagyon divatos. Egy ilyen darabbal nem foghatunk mellé! Eleanor a szettet télies időben viselte, ezért egy lezser, ám annál melegebb kabátot is párosított az összeállításhoz. A kabát rendkívül egyszerű, ám a fekete szegélyezés egyértelműen feldobja.Ez az Isabel Marant ruhák különleges tulajdonsága. Bármilyen színű és fazonú összeállításhoz könnyen párosítható. Magunkra kaphatjuk ha épp vásárolni indulunk, vagy ha iskolába tartunk. De a csinos ruha összeállításokhoz is passzintható. Végezetül, pár gondolat a sapkáról. Én személy szerit el sem tudnám képzelni a ruhatáramat sapkák nélkül. Ha például nem tudjuk hajunkat tökéletessé varázsolni, (pl sietünk) könnyen orvosolhatjuk a problémát egy sapival. Eltakar, és még jól is néz ki. Emellett szinte mindenkinek jól áll ( Találkoztam már kivételekkel is). Egy ilyen fekete sapka pedig igazi alapdarab. Bármilyen lezser szettel hordhatjuk. Ezzel feldobjuk a legegyszerűbb kombinációkat is. El is ezt tette, és amint látjuk remekül is áll neki! A sapka az ASOS-ból van. Az ára 8$ de olcsóbbért is beszerezhetünk egy hasonló darabot. 
Ennyi lett volna a mai Eleanor ruha összeállítás elemzése. Remélem meghoztam a kedveteket az egyszerűbb pólók és merészebb nadrágokhoz. Legyetek trendik! ;)
Patti&Ági

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése