2013. május 31., péntek

Eleanor Inspired

Úgy gondoltam, hogy ma megint három szettet mutatok nektek, és megint várom kommentben, hogy nektek melyik tetszett a legjobban! Egy teljesen Eleanor szett lesz, kettő pedig az Ő stilusában. Remélem tetszeni fog. Hát akkor csapjunk is bele.

1.
Ez a stílusú kabát nekem már nagyon rég óta az egyik favorit. Rengetek szettel lehet kombinálni. Ha kicsit hűvösebbre fordul az idő csak felkapja az ember és már indulhat is. Még nincs a ruhatáramban ilyen magasított derekú farmernadrág, de tervezem, hogy benézek a h&m-be és keresek magamnak egy hasonlót. Annyira remekül mutatnak ezek, egy haspólóval. A cipő ismét egy olyan darab ami nekem egyenesem a szívemig ér. A kötött pulcsi pedig egy őszi napon teljesen átmelegít, de ha buliba készülsz nyáron is elkel hazafelé egy meleg holmi. A táska pedig egy egyszerű fekete változat, előnye ennek is, hogy rengetek dologgal kombinálhatjátok. Nem győzöm ismételni magam, hogy a legjobban akkor választasz, ha nem csak egy szettben tudod felhasználni az adott holmit.
Itt tudjátok megrendelni ezeket:
Bőrdzseki: 14.915 FT
Magasított derekú farmer: 11.045Ft
Fekete cipő:  most 34.47 Euro-ért meglehet venni. de az eredeti ára : 11.659Ft

2.
Eleanor ezt a szettet még tavaly nyáron viselte L.A.-ben, mikor a fiúkat ment meglátogatni. Egypár directioner vette körül, mikor ez a kép készült róla. Egyébként videó is készült.
Ez egy lenge nyári szett. Sokszor láthatunk rajta egybe részes ruhákat, és  ezt a táskát is nagyon sokszor magával viszi. Bármikor magadra kaphatsz bátran egy ruhát és ehhez sok dolgot már nem is kell magadra venned, csak egy balerina cipő és egy napszemüveg és már indulhat is a nagy fagyizás, vagy csak egy pizza a haverokkal. Vásárláshoz is kényelmes viselet, vagy egy randira is felveheted akár.
Itt tudod megrendelni őket:
Fekete balerina cipő:  235 $
Mulberry táska: 1450 euro
RayBan : 198 $

3.

Imádom ezt a szettet! Egyszerűen elegáns és lányos. Nagyon egyszerű mégis annyira egyedi. Szívesen hordanám akár magam is. És szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Gyönyörű ez a nyári lenge ruha és ez a táska illetve cipő remekül illik hozzá. És itt az imént említett fekete bőrdzseki, ami látható, hogy ehhez a szetthez is alkalmas. Pár gyűrűvel vagy nyaklánccal pedig még jobban egyedivé tehetjük a szettünk, és kifejezhetjük magunkat. Ezt én egy különleges eseményre hordanám, mondjuk keresztelő, vagy egy ballagás, vagy egy születésnapi partyra. De akár felvehetitek egy olyan bárba vagy étterembe is ahogy szeretnétek egy kicsit csinosabban megjelenni. Ha még szeretnétek feldobni a ruhát tehettek rá egy barna vékony övet, a derekánál.
Itt megtaláljátok őket:
Fehér/Krém színű ruha: Uniqlo - 8815Ft
Fekete bőrdzseki: Helmut - 730 euro
Pántos szandál: Nina West - 10.825Ft
Fehér táska : John Lewis - 33.085Ft
Gyűrűk: Asos - 1670Ft
Napszemüveg: Ray-Ban - 41.110Ft
Parfüm: Marc Jacobs Daisy - 14.870Ft

Remélem tetszett ez a kis beszámoló! Ne feledjétek leírni kommentben hogy nektek melyik szett tetszett a legjobban!
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlem ITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. Lesz hamarosan egy meglepetés!!! 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.
puszi Patti & Ági Xx

9 megjegyzés:

  1. őszintén szólva mindegyik összeállítás nagyon tetszik. és ne kritikának vedd, de az egyetlen baj a blogoddal, hogy amit írtál a bemutatkozóban, hogy néha látsz szembántó összeállításokat. azokon az embereken 99%-ban nem azért van az a ruha, ami, mert nincs ízlésük, hanem mert nincs pénzük tízezer forintokat költeni egy kabátra..... de ettől függetlenül jó a blogod és ha valaki nem tud mit kezdeni a pénzével akkor neki hasznos is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a pénz és a divat nem függ össze. pl a h&m-ben 1000-2000-ért találsz már elég jó cuccokat :)) hidd el. xx Patti

      Törlés
    2. de hidd el akinek nincs pénze az nem fog neked h&m-be menni csak azért, hogy tetszen neked az összeállítása. Minek Eleanor Calder Styles(s) a blogod neve, ha leginkább nem is róla van szó?

      Törlés
  2. 3. énis szeretnék olyan Dzsekit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a h&m-ben 6000Ft-os áron találsz ehhez hasonló fekete bőrdzsekit. xx Patti

      Törlés
  3. Szia:)
    Nagyon-nagyon jó lett ez a bejegyzés:)
    Nekem a2.szett tetszett a legjobban,viszont azt a bõrdzsekit imádom:$
    Sok sikert a blogg-hoz;)
    Szió;)
    Livi.xx

    VálaszTörlés
  4. Legjobban a harmadik nyerte el a tetszésemet. Szeretnék egy ilyen szoknyát beszerezni!!!

    VálaszTörlés
  5. Nekem az 1. és a 3. szett nyerte el a tetszésemet...egyszerűen imádom <3

    VálaszTörlés
  6. Nekem a 3. tetszett a legjobban. A ruha és a táska az isteni! *_* <3

    VálaszTörlés