2013. május 30., csütörtök

Alakok

Sziasztok!

Az utóbbi időben, már megszokhattátok tőlem,hogy oltással kezdem a bejegyzéseket. Noss szeretném leszögezni,hogy ez utolsó bejegyzés amit így indítok. Ez elsősorban egy divatblog, és nem az én/mi feladatunk megnevelni az embereket. Szerintem sehova nincs odaírva,hogy kötelező olvasni a blogot, szóval akinek nem tetszik, az keressen magának más szórakozást. Illetve,ha a véleményeteket szeretnétek közölni ask.fm-en, akkor legyen bennetek annyi,hogy legalább egy nevet odaírtok. Mert ez így jellemtelen. Ha pedig arrogánsnak tartotok, azért ne Pattit oltsátok le. Valamint minket nem érdekelnek más blogok. Nem vagyunk egyre sem feliratkozva és nem követjük őket. (Ági)
Miután ezt a pár dolgot tisztáztuk, jöjjön a mai témánk.


Nyílván, mindannyiunkat foglalkoztatja az alakja. Vannak akik meg vannak vele elégedve, mások nem. Most megmutatom nektek,hogy a megfelelő öltözködéssel,hogy tudjátok kihangsúlyozni az előnyös és szép részeket, és hogyan rejthetitek el a kevésbé előnyös dolgokat.
Körte alak
Az ilyen testalkattal rendelkező nők többsége nincs meg elégve önmagával. Számtalanszor hallom, az ilyen hölgyek szájából,hogy 'kövér vagyok'. Azonban, ez badarság. A legnagyobb probléma,hogy nem tudnak az alakjukhoz öltözni. Pedig nagyon is egyszerű... ami a lényeg,hogy a hangsúlyt a felső testünkre fektessük,mivel a combok és a popsi kerekdedebbek. A legegyszerűbb, ha színes,mintás felsőket választunk. Azonban, ha a has nem lapos, akkor mindenképp el kell felejteni a feszítős ruhadarabokat. Bátran választhatunk szoknyákat is, azonban fontos,hogy a szabása az A-vonalat kövesse. Ezzel optikailag kiegyenlítjük a vastagabb testrészeinket. Jól öltöztethető alkat, szóval lányok nem kell,hogy elégedetlenek legyetek magatokkal! A lényeg,hogy mindig megfelelően öltözzünk hozzá.



Mivel a nyár már vészesen a nyakunkba liheg, választhatunk ezek közül a csodálatos, színes, vidám, A-vonalú szoknyák közül. Magassarkúval, vagy egy egyszerű saruval is remekül néznek ki. A Zara és a Promod üzleteiben találhattok hasonlót.


Vékony, sportos alsk
Talán ezt nevezhetném a legszerencsésebb alkatnak. Szinte bámi viselhető vele, azonban fontos,hogy kerüljük a szögletes formákat.
Sokan persze félre értelmezik a sportos szót. Ahhoz, hogy valakinek sportos alakja legyen, nem feltétlenül kell sportolnia.Nem kellenek hatalmas bicepszek és izmok. Ez leginkább genetika. Eleanor alakja is ehhez áll a legközelebb. Ezért is áll neki minden jól. Mint láthatjuk, ő is kerüli a szögletes fazonokat, így a hasonló adottsággal rendelkezők is tegyenek így. Ez nem győzöm elégszer hangsúlyozni, mivel ha nem fogadjuk meg ezt a tanácsot, könnyen 'deszkává' válhatunk. A fodrok, a nagy minták, a lágy esések, a puha tapintású anyagok, mind mind kiemelik és hangsúlyozzák a nőiességet.
Alma alak
Olyan nők tartoznak ebbe a kategóriába, akiknek nincs széles csípőjük,végtagjaik vékonyak, a válluk azonban széles. Fontos az öltözködésben,hogy a csípőre tereljük a hangsúlyt. Egy övvel, magasított szoknyával, mell alatti varrással. Ha nagy mintás felsőt szeretnénk, ügyeljünk,hogy a minta ne hangsúlyozza a törzset. A keresztbe csíkos felsők pedig abszolút tabuk. Azonban a különböző állatmintákat jól kombinálhatjuk. Kerüljük el a bő nadrágokat, hiszen ezek amúgy is erősítenek, szoknyában azonban választhatunk egész rövidet. A képen látható hölgy is ennek az alaktípúsnak megfelelően van öltöztetve. ha csípőjét kissé nagynak látjátok, az a szoknya szabása miatt van.
Homokóra alak
Ez szintén egy nagyon előnyös alak típus. Érdemes a derekat hangsúlyozni.Ennél az alaknál válasszunk könnyed, selymes ruhákat. A V nyakú pólókkal gyönyörűen kiemelhetjük dekoltázsunkat. Szoknyák közül a ceruzafazon a legelőnyösebb. A képen a középső modell,egy gyönyörű szettben mutatja meg a ceruzafazont.
Mára ennyi lett volna a bejegyzésem. A következő bejegyzésem 100% ig Eleanor-os lesz, ugyanis elmesélem nektek,hogy miért is tekintek rá példaképként. Kielemzek egy El szettet is. A szakaszvizsgám sikeresen zárult, legalábbis reménykedem benne. Kérdezzetek tőlünk ask.fm-en! 
Patti&Ági

1 megjegyzés: