2013. május 24., péntek

Bikini szezon

Sziasztok!

A bejegyzés első felében, szeretnénk veletek tudatni egy fantasztikus hírt. Mivel igazán szorgosan követtek minket, úgy gondoltuk , megérdemeltek egy kis meglepetést. Nem szeretnék túl sokat elárulni róla egyenlőre, de az biztos,hogy más magyar divatblogban nincs ilyesmi. Egyenlőre ennyit osztanék meg veletek. További részletekről a további bejegyzéseinkben írunk majd. 
Miután ask.fm-en kaptam egy kérdést, azaz inkább kérést, a mai bejegyzésben a fürdőruhák kapják a főszerepet. A bejegyzésben nem El fürdőruháit tárgyaljuk ki, de olyan darabokat válogattam össze, amiket szerintem ő is szívesen magára kapna, egy meleg nyári strandolós napon.
A tavalyi palettán újdonságként bukkantak fel a neon színek. Azonban jó ha tisztában vagyunk pár dologgal,mielőtt egy ilyen merész bikinit választanánk. A neon színek ugyan divatosak, azonban csak és kizárólag a barna bőrön mutatnak jól. A tavalyi évben, rengeteg olyan lányt láttam, aki fal fehér volt, ennek ellenére neonos bikiniben virított. A nagyon fehér bőr alapból rikít a strandon, hát ha még ezt egy szintén,szinte világító neon színnel kombináljuk. Ha bőrünk túlságosan fehér, válasszunk egy sötét,pasztelles bikinit. Ez jól mutat, és kiemel. 


A fekete bikini nálam a favorit. Amellett,hogy letisztult és egyszerű, eleganciát is sugároz. Egy fekete, cső szabású bikinivel nem foghattok mellé. Ha nem akartok egyszínű bikinikben pompázni, akkor választhattok hozzá egy színes alsót is, vagy épp fordítva. Ez persze minden színre igaz, a neonosokhoz is jól meg a fekete. Azt,hogy például két neon színt kombináljatok nem igen ajánlom, hiszen ezzel könnyen bazári hatást kelthettek. Azoknak, akik nem kedvelik ezt a cső szabású fazont, bátran választhatják a megszokott háromszöget. Habár, sok fiatal úgy vélekedik róla, hogy kiment a divatból, ez nem igaz. Sőt, vannak akiknek kifejezetten jobban áll, ha háromszög alakú bikini felsőt választanak.
Ami a legfontosabb, hogy semmiképp ne legyen csicsás és túldíszített. Ezt nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hiszen nap mint nap találkozok csicsásabbnál csicsásabb kombinációkkal.
A fehér, és halvány színtónusú bikinik szintén csak a szép barna bőrhöz passzolnak!
A másik legfőbb szabály, hogy mindig az alakunknak megfelelően öltözzünk. Ez a fürdőruhákra is vonatkozik. Ha husisak vagyunk, és kellemetlenül érezzük magunkat a hasmutogatós bikinikben, választhatunk divatos egybefürdőruhát is. Ez legalább annyira trendi, mint a fent felsorolt darabok. Ha vékonyítani szeretnénk alakunkon, akkor mindenképpen a fekete színt javasolnám. Higgyétek el, hogy egy ilyen darabban is megfordulnak utánatok a fiúk.          



És most jöjjön néhány darab, amit semmi képp ne válasszunk!


A tavalyi szezonban, a kínai piacon számos amerikai, és angol mintával ellátott bikinit gyártottak. A zászló minták jól néznek ki a pólókon, a nadrágokon, de a bikiniken nem. Nagyon csicsás és bazári hatást kelt. Elvonja a figyelmet a szép alakunkról. Tudom,hogy sokatoknak van ilyen bikinije, de kérlek, amint tehetitek kukába vele! Válasszatok valami szolidat és egyszerűt. Sokkal elegánsabban és felnőttesebben mutat!



Amikor rátaláltam erre a képre, elállt a lélegzetem. Az utóbbi időbe, a galaktikus minták mellett, az izom mintával ellátott darabok is betörtek a divatba. A viselőik azonban nem tudják, hogy ennél jobban semmi nem kövérít. Emellett szerintem gusztustalan. Ha egy ilyen darabot választunk, maximum viccet csinálunk magunkból.




Ennyi lett volna a mai bikinis rovat. A téma, még elő fog kerülni, szóval ha kérdésetek van vele kapcsolatban, bátran írjatok nekünk, és a következő ezzel kapcsolatos bejegyzésben  válaszolunk rájuk. Emellett bátran írjatok, hogy milyen témákat szeretnétek ha fejtegetnénk. Jelöljetek minket Facebook-on, kövessetek twitter-en, és küldjetek sok ok kérdést ask.fm-en! Legyetek trendik!
Patti&Ági

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó bejegyzés lett és nagyon hasznos tanácsokat írtatok le! :) Már nagyon várom a következő bejegyzést :DD

    VálaszTörlés
  2. Az utolsó darab láttán nekem is elállt a lélegzetem.Maga a lány aki viseli nagyon szép és az alakja is.De tényleg nagyon gusztustalan,ízléstelen.Egyszóval fúúúúj!

    VálaszTörlés