2013. július 10., szerda

Divatkatasztrófák #2

Sziasztok!

Köszönjük nektek,hogy már 41.000-ren néztétek a blogot! Csak így tovább! Most nagyon nem szeretnék elidőzni a bevezeéssel,hiszen nem is nagyon készültem most erre. Ma ismét 2 flörtelmes "bűnt" hoztam nektek. Jó olvasást!

Olcsó póthajak
Minden lány szeretne földig érő,hosszú hajat. Azonban ez kevés lánynak adatik meg. Akik pedig emiatt valamiféle komplexust éreznek magukban, igyekeznek javítani a helyzeten. azonban ezzel csak rontják a dolgot. A kínaiban kapható, 2000 ft-os, felcsatolható műhalyak taszítóak és igénytelenek. Egyrészt fényesebbek,mivel múanyagból készülnek, ezáltal elütnek az igazi hajtól. Így mindenki számára világossá válik,mit is visel magán az illető. Másrészt 2 nap után összegubancolódik. Ez szintén taszító hatást ér el. Ha póthajat szeretnétek menyjetek el a fodrászotokhoz, és kérjetek tőle tanácsot. Azonban szomorú tény,hogy ezt  20-30,000 alatt nem igen lehet megúszni. És akkor még keveset mondtam. Az igazán gyönyörű póthajak indiából származnak. Az áruk 200.000-300.000 ft-nál kezdődik.


Necc harisnya, lábfej nélküli harisnya


Ismételtelten egy flörtelmes darab. A necc harisnyák már időtlen idők óta kimentek a divatból. ugyan így van ez a lábfej nélküli harisnyákkal is. Kerüljük őket, pláne szoknyával kombinálva. Igen bután, bohócosan mutat. Válaszunk inkább egyszerű harisnya nadrágokat, vagy cicanadrágot. Ez a darab abszolút kukába való!










sajnos ma csak ennyit tudtam magamból kihozni. Holnap 3 divatbakit hozok nektek! Legyetek jók! 
Ágixx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése