2013. július 5., péntek

Szivárvány hét - #7 Nap IBOLYA ▼

Sziasztok!
Mielőtt bármibe is belekezdenénk szeretném  megköszönni, hogy YOUTUBE-n ilyen hamar megcsináltátok a  100 feliratkozót. A videó elkészült teljes egészében, de ebben  a részben nem beszélek, mert amit felvettem abban nem lehet semmit sem hallani. Természetesen ott is lesznek majd nyereményjátékokHaulsminkelési szokások, és majd minden amire kíváncsiak lesztek. IRATKOZZATOK FEL, és kommentben írjatok pár témát amiről hallani akartok majd!
x
Itt a videó:
Mindenkit arra kérnék, hogy ne haragudjon, ha nem lett olyan jó, mert ez még csak az első videóm. Most csináltam először ilyet. Legközelebb remélem jobban sikerül.
http://www.youtube.com/watch?v=kOdrAAPO35k

Egy egész hétig most csak én leszek itt, mivel most Ágival úgy egyeztünk meg, hogy egy hétig én egy hétig ő ír bejegyzéseket. Erre az vezetett rá minket, hogy elterveztem, hogy tartok egy Szivárvány Hetet a blogon. Ez a hét alatt minden nap a szivárvány egyik színéből mutatok pár alapdarabot, szoknyát, felsőt, ruhát, cipőt, majd egy-két összeállítást, vagy épp egy egy Eleanor darabot.
Hetedik napot a ibolyával zárnám! És mielőtt megmutatnám őket arra lennék kíváncsi kommentben, hogy mi a kedvenc ibolya dolgotok. Lehet az rúzs, ékszer, ruhadarab vagy bármi más!!!

Top - Hollister - 3.415 Ft [X]
Hátizsák - Victoria's Secret PINK - 4.550 Ft [X]
Blézer - Dorothy Perkins - 6.600 Ft [X]
Fejpánt - Forever21 - 635 Ft [X]
Szoknya - H&M - 4.510 Ft [X]
Parfüm - Taylor Swift - 10.695 Ft [X]
Cipő - Toms - 10.415 Ft [X]
Cipő - Stay in Touchable - 7.505 Ft [X]
Karkötő - Macys - 2.730 Ft [X]
Masni - Etsy - 1.080 Ft [X]
Körömlakk - OPI - 5.885 Ft [X]
Napszemüveg - AKIRA - 2.935 Ft [X]
Nadrág - 3.470 Ft [X]
Szempilla spirál - Maybelline - 5.885 Ft [X]
Strandtáska - Hollister - 3.345 Ft [X]
Haspóló - TopShop - 2.730 Ft [X]

~Szóval próbáltam nagyon sok terméket összeválogatni. Amik most trendek illetve alap darabok. Próbáltam minél különbözőbb boltokból és oldalakról mutatni nektek termékeket, egy kis inspirációs okból. Ha a kedvenc színed az ibolya, vagy a kedvenceid közé tartozik akkor megfelelő a következő szett neked. Megtudhatod, hogy milyen színekkel érdemes a ibolyával kombinálni, és mivel néz ki jól.

És akkor most jöjjön a két szett:
1.szett:
Haspóló - TopShop - 4.550 Ft [X]
Szoknya - H&M - 4.510 Ft [X]
2.szett:
Ruha - NewLook - 10.415 Ft [X]

Táska - Asos - 3.470 Ft [X]
Cipő - Asos - 8.505 Ft [X]

Hát ennyi voltam mára!!!! Remélem megszeretitek/ megszerettétek a ibolyát is!!
Remélem tetszett ez aIBOLYA nap, holnap Ágitól olvashattok majd bejegyést egy héten keresztül!!! És akkor kommentbe ne felejtsétek el leírni, hogy melyik a kedvenc IBOLYA dolgotok! Lehet bármi, de tényleg! És persze, hogy melyik dolog tetszett illetve melyik szett!!!Holnap lesz az utolsó napunk, azután Ági jelentkezik majd egy hétig, mivel én nyaralni megyek. Mindenkinek szép napot!!!x
*
Most kommentben arra lennék kíváncsi, hogy milyen témában szeretnétek olvasni, vagy miről szeretnétek a videóban hallani. Illetve melyik szett  nyerte el a tetszéseteket!
Remélem tetszett ez a kis beszámoló! És ne feledjetek, merjetek kockáztatni és higgyétek el jól fogjátok magatokat érezni a bőrötökben!
Iratkozzatok fel a YOUTUBE csatornámra ahol több videót is láthattok majd.!!!!
Lájkoljatok minket FACEBOOK -on és kövessetek TWITTEREN! 
 Ha bármi kérdésetek lenne akkor ITT tudtok kérdezni tőlemITT pedig Ágitól. Elértek Instagramon  Tumblr-n Facebook-on és a másik Blogomat is olvashatjátok. 
Viszont mindenképp hagyjatok kommentet, hogy mi tetszik esetleg mi nem, és miről szeretnétek olvasni az elkövetkezendő napokban.

Xxxx Patti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése