2013. július 8., hétfő

Divatkatasztrófák #1

Sziasztok!

Mielőtt bármibe is belekezdenék, szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni. Ahogy közeledett a nyár, egyre kevesebbszer írtam bejegyzéseket. Sajnos,most is rengeteg dolgom van, a blogra alig marad időm. Nem panaszkodom,hiszen remek munkám van, de emelett még blogolni is...képtelenség. Azonban szeretném leszögezni,hogy imádom a blogot, és igenis fontos nekem. Valamint elég nagy terveim vannak vele. ( annyit elárulok,hogy köze van a popcorn-hoz) De a lényeg,hogy megpróbálom orvosolni ezt a problémát. Ezt bizonyítja,hogy 1 héten át, különböző divatbakikat mutatok be nektek, amiket soha nem követhettek el!Minden nap 2 "esetet" mutatok be nektek. Jó olvasást!

Zokni+szandál

Ez a probléma, leginkább a férfiakat érinti, azonban volt már rá példa, hogy lányokon is láttam. Ők leginkább a sarukat kombinálják pamut zoknikkal. Egy kislányon tény és való,hogy aranyos egy kis szandál, és egy síszes csipkés, fehér pamutzokni. Nekik teljesen elnézhető,hiszen kényelmesebb ha nem töri ki az új tipegő a pici lábukat. Azonban lb 6 éves kortól el kell felejteni. A szandál lényege a nyitottság és az hogy szellőzzön a láb. Pamut zoknival kombinálva, ez eléggé lehetetlen. Amelett nagyon bután is néz ki. Minden férfi és lány kerülje nyáron a pamutzoknikat! Egyátalán nincs rá szükség!
Habár képet nem szedtem le, de ennél a témánál megemlíteném a balerina cipő+ zokni esetet is. Ezt már nagyobb mértékben követik el a lányok. Szörnyű! Ha úgy érzitek,hogy hideg van, válasszatok tornacipőt vagy sportcipőt. Ha zoknit húztok a babacipőbe sem lesz melegebb.

Szilikonpánt
Ez a veszély csak a lányokat érinti. Még ma is sok osztálytársamon látom ezt a flörtelmet. Felejtsük el. Ezerszer feltünőbb, mint ha sima pánt lenne a válunkon. Ha olyan ruhát veszünk fel, amihez egyátalán nem megy a melltartópánt, vegyünk egy pánt nélkül hordható melltartót. Igényesebb, és egyátalán nem mutat bután. A szilikonpánt elavult és gagyi.


Mivel Eleanor nem igen követ el divatbakikat, vele most nem tudok példálózni. A mai bejegyzés ennyi lenne.Holnap ismét hozok két kerülendő összeállítást!
Ági.

3 megjegyzés:

  1. szia!
    nos, én nagyon örülök, hogy felhívtad ezekre a figyelmet, főleg a szilikonpántra gondolok. A lányok nagy része azt hiszi, ha ezt hordja az ujjatlan, pánt nélküli felsőkhöz, akkor nem fog látszani. Lendvai Lilla stylistot idézve, a szilikonpánt óriási hülyeség, valamint divathiba, hiszen ugyanúgy látszik (sőt, még feltűnőbb is), mint a normális melltartópánt.
    Szóval örültem ennek a bejegyzésnek, így tovább! :)
    xoxo: Eszti

    VálaszTörlés
  2. https://twitter.com/eleanorJ92 https://twitter.com/EleanorJCalder MELYIK AZ IGAZI? MINDENKI MÁST MOND...:/

    VálaszTörlés
  3. végre valaki, aki felhívja a szilikonpántra a figyelmet! Köszönöm! Tényleg sokkal feltűnőbb, mint a rendes melltartópánt...
    Nagyon jó a blog! Így tovább! :) xx

    VálaszTörlés